HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Hasse Andersson och lite shopping....

Kategori: Allmänt, Skönhet & Smink

Har varit lite dålig på att blogga den sista tiden men är totalt utsliten pga av vår situation.  Känner mig som en zombie eftersom jag sover jätte dåligt pga av allt som vi har fått stå ut med. Men nu ska jag inte vara negativ för det är valborg och jag har fått shoppa lite idag efter jobbet. 
 
 
Det blev en nattkräm, ögonkräm och en concealer som verkligen behövs nu och denna är i samma serie som foundation och pudret som jag köpte för några veckor sen och jag är jätte nöjd och har nog hittat mitt märke nu.
 
Och ett stort plus för den fina burken i glas och den fräscha lukten. Hoppas nu bara att denna passar mig.
 
 
Tänkte även testa denna för det behövs nu och synd bara att inte burken är likadan som nattkrämen.
 
 
 
Fick även köpt mig 2 par nya byxor till jobbet, vi får ju bara ha svarta byxor så färgen var enkel att välja, ser inte så snygga ut på bilden men sitter snyggt och ser ut som en finbyxa när dom sitter på och är guda sköna. 
 
 
Hasse Andersson
Och förra fredan var Hasse på besök i vår by och sjöng sina fina låtar och gissa om barnen var lyckliga....
 
Ha en trevlig valborg och ta hand om varann. 
 
Kramizar hemljuvligahem.

Fukt och mögelskadat hus

Kategori: Allmänt

 
Blogglusten har inte direkt varit på topp dom senaste veckorna och vi har inte mått så bra iheller pga att hyresvärden inte vill göra rätt för sig och att vi har fått slänga halva vårt liv och att vi bor mitt i allt. fast vi tjatat på honom så vägrar hyresvärden åtgärda problemet, han är en sån riktig skojare  som man sett på tv och tror att man inte själv ska råka ut för såna människor  men det har vi gjort och nu vet jag hur dom som blivit drabbade  känner sig. Vår hyresvärd tyckte att detta var jobbigt  när vi sagt till honom om möglet fast han vetat om det sen innan för dom förra hyresgästerna hade samma problem och han vägrade även då att fixa möglet. Vi trivs inte här längre så nu söker vi annat boende och hoppas att vi snart hittar nåt annat för så här kan vi inte bo. Så här ser det ut på vinden iallafall och det regnar in i ena sonens rum. Att det finns såna människor  som vår hyresvärd kan jag inte förstå. Jag kommer att uppdatera  snart igen med fler bilder.
 
 
Foto hemljuvligahem.

Påskpresenter

Kategori: Allmänt, Påsk

På påsken brukar vi alltid ge bort något litet till dom vi firar med och i år gav vi bort två enkla lyktor som jag dekorerat lite med påsktema. Och som tradition får alla barnen fyllda påskägg med godis. Presenten vi fick är ganska så komisk. 
 
 
 
 
Och veckan som varit har vi rensat ut hela källaren och garaget, vi har nu slängt två överfyllda släp och det har verkligen varit en tuff vecka, med lite sömn och mycket slit så känner man sig ganska mörbultad och idag var en sån dag att inte göra någonting alls och gå i pyjamas hela dagen. Känner mig fortfarande mörbultad mentalt men imorgon blir det nya tag och lite städning står på schemat. 
 
 
 
Foto hemljuvligahem.