HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Den blommar

Kategori: Blomsterarrangemang

 
 
Idag när jag vattnade blommorna så fick jag syn på att denna redan har börjat blomma, är inte det lite tidigt? ska bli kul och se om det blir som bilden visar, kan ju inget om just denna sorten så jag får nog läsa på lite om den. Det har även kommit två nya blad och undrar igentligen hur stor denna kan bli, åldern vet jag inte riktigt men den är ganska så stor så den har nog några år på nacken men vilken härlig färg blommorna har.
 
 
 
Foto hemljuvligahem.

Vår nya masterbed

Kategori: Sovrum

Ny monterad säng!
 
 
 
Har längtat hem till denna skönheten, så enkel att montera och otroligt skön att ligga i. Tog sex dagar att få hem sängen från beställningen och du kan köpa den här och det är ett ställe jag varmt rekomenderar, dom har ett stort sortiment på möbler och  snygg inredning. Lägger upp bilder under förändringen till vårt nya sovrum.
 
 
Natti natti!
 
 
 
 
 
Foto hemljuvligahem.

Vilken härlig dag

Kategori: Allmänt

 
Vilket underbart väder vi har idag och den här lilla damen älskar solen och har nu lagt sig till rätta ute på trädäcket.
 
Och när jag kom hem så stod vår nya säng i matrummet, wow var min första tanke när jag såg den så nu ska jag och mannen montera ihopa den innan jag ska påbörja mitt kvällspass på jobbet, wiiiii så glad jag är, äntligen! 
 
 
Foto hemljuvligahem.