HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Tågförseningar

Kategori: Allmänt

Slår aldrig fel när man ska åka tåg till jobbet står det inte still mellan två åkrar så är det alltid försenat eller så är det inställt. En jävla tur att jag bestämmer mina egna arbetstider som idag. Efter jobb blir det hem och mysa med familjen.  Ni får ha en trevlig lördag.
 
 
Foto hemljuvligahem.

Så blev julen 2014

Kategori: Jul & Nyår, Vardagsrum

Har ju helt glömt bort att lägga upp julbilder på vårt vardagsrum här på bloggen så här kommer lite bilder med rött färgtema. Det heter ju bättre sent än aldrig.... hahaha!
 
Kvällsbilder....
 
 
Rött, rött, rött....
 
Men skönt att julen är över och att man är tillbaka i vanliga rutiner igen.
 
 
Foto hemljuvligahem.

Sovrums kaos

Kategori: Sovrum

Stillastående mögel renovering i sovrummet, hissgardinerna är nerplockade. Garderoben har jag fått tömma på alla mina textilbyten för att hänga kläder då jag var trött på att ha dom hängandes i hela huset, klk där uppe är nu full med kläder så jag fick trycka in resten här så jag har en hel del kläder att stryka sen. Röran ovanför garderoben måste jag snart ta tag i för det är nåt av det värsta jag vet att ha saker ovanför garderoben. Man vet ju inte var man ska göra av alla sakerna man har, jag ska ju inte behöva slänga iväg allt vi har. Taket ska målas om  men det får vi vänta med tills möglet är fixat för vi vet i nuläget inte om garderoberna kommer att stanna kvar, kanske får vi måla om på väggen så det blir en omrenovering här inne igen och det känns inte så kul. Snart en månad sen vi upptäckte möglet och allt står stil i väntan på husägaren. Här inne kommer vi inte kunna sova på ett bra tag och mitt tålamod börjar ta slut och irritationen börjar så smått krypa fram. Idag har jag bara små plockat lite och tvättat hela dagen och kännt mig trött som bara den, allt detta tar på en mer än vad man tror. Här ser man det frostade insynsskyddet jag satte upp för ett tag sen och det blev vi nöjda med. Hoppas, hoppas att det snart börjar hända nåt för jag står snart inte ut längre.
 
 
Foto hemljuvligahem.