HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Flyttedagen

Kategori: Allmänt

 
Äntligen så har vi kommit till den efterlängtade dagen....flyttedagen och vi är trötta och slitna efter allt jobb vi lagt ner och hela veckan har varit stressig som bara den. Så idag blir det bära och första natten i nya huset och det ska bli så gött. 
 
 
Kramizar hemljuvligahem

Poolpartyt

Kategori: Bakning & Tårtor, Dukning/Fest/Kalas

Som jag skrev tidigare på bloggen att vi hade haft poolparty och skulle lägga upp bilder men det glömde jag ju bort så här kommer lite bilder.
 
Vi dekorerade trädgården med kalasdekoration och vi hade tur med vädret. 
 
 
Hela kvällen blev en succe och alla hade super roligt.
 
Vattensliden var oxå en succe.
 
 
Här blåser födelsedagsbarnen ut ljusen för fulla muggar. Det blev många skratt denna kvällen.
 
 
Kramizar hemljuvligahem

Till uterummet

Kategori: Inredning & Inspiration

 
Hej alla glada! Det har inte blivit så mycket tid till bloggen men som ni vet ska vi ju flytta så tiden går åt just nu till att packa och sen jobbar vi ju oxå så vi har en massa kvar och tiden går så snabbt nu känns det som och det är ju en hel del som ska fixas innan flytten. Vi har även kollat runt som galningar på matgrupper till uterummet och man ska ju passa på när det är rea så vi gjorde ett bra klipp på detta, vi fick undanlagt både fåtöljer och stolar för vi visste inte riktigt vilka vi ville ha till men när vi var på plats och fick prova oss fram så blev det stolarna, och vi valde svart på hela matgruppen eftersom jag gillar ju att byta färger och eftersom vi brukar bli många vid kalas osv så valde vi ett extra långt bord med inläggsskiva. Imorgon blir det att hämta hem det men det monteras inte upp förräns vi flyttat och nu är det bara 9 dagar kvar tills flyttedagen, ni kan tro att vi längtar. Nu ska här fortsättas med packningen så hörs vi, ta hand om er.
 
 
 
 
Bilder lånade från nätet. Kramizar hemljuvligahem.