HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

4 olika rätter

Kategori: Mat & godsaker

 
Denna veckan har jag ätit dessa rätterna som var super goda. Nu sitter jag på tåget för att möta upp mannen för att hämta hem valpen.
 
 
Kramizar hemljuvligahem

Canvas väska

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Idag tittar solen fram lite och graderna har stigit lite och undrar igentligen om vi får en solig sommar eftersom det regnat ganska mycket. Idag blir det lite städning på hemma fronten då vi ska överraska barnen med att hämta hem vår nya familjemedlem imorgon. Nu i veckan kom oxå min nya väska och jag älskar väskor där det finns mycket förvaring i för man har ju typ halva hemmet med sig i väskan hihi.
Ni får ha en underbar dag.
 
 
Kramizar hemljuvligahem

Midsommar dukning

Kategori: Dukning/Fest/Kalas, Midsommar

Bättre sent än aldrig heter det ju! Har blivit lite dålig på det här med att blogga men har så många andra måsten som igentligen är onödiga men man mår som man mår, har fortfarande mardrömmar och sover dåligt men det blir väl bättre när vi flyttat. Vi tänkte igentligen skita i att fira midsommar, det är ens inte kul att vara hemma för denna huvudvärken och yrseln tar snart slut på min energi, känner mig ganska sliten så nu får veckorna gå snabbt så att vi kan komma ifrån detta mögelhuset. Och midsommar blev lugn och trevlig med mormor på besök så det blev en enkel liten dukning ändå.
 
 
Foto hemljuvligahem