HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Fisk

Kategori: Mat & godsaker

Veckans lunch är super god som vanligt med en härlig färgklick som verkligen behövs i vår vardag just nu.
 
  Och på hemmafronten håller vi fortfarande på med mögelväggen i sovrummet, "suck" så jobbigt detta är. Detta har tagit mycket på krafterna och man känner ingen glädje längre när man är hemma, hur långt kan man sjunka igentligen som hyresvärd, hyresvärdar som man sett på tv:n som är riktiga lurendrejare trodde man aldrig att man själv skulle råka ut för men sorgligt nog så har vi gjort det. 
 
 
Foto hemljuvligahem.

Vårfina i håret

Kategori:

 
Vår dotter har det finaste håret jag nånsin sett och det växer snabbt. Min mamma har agerat frisör ikväll och klippt topparna på henne.
 
 
Och mitt hemska hår är nu oxå äntligen uppklippt och min mamma är jätte duktig. Både jag och dottern är jätte nöjda och nu är det bara min hårfärg som ska ändras. Tack fina mamma.
 
 
Foto hemljuvligahem.

Rensning i slowmotion....

Kategori: Allmänt, Mat & godsaker

Den här goa maträtten har jag mumsat i mig hela veckan på jobbet och såsen är riktigt goo och krämig.
 
 
 
Och den här eviga rensningen som aldrig verkar ha nåt slut.....nä det är jag som har lite svårt att göra mig av med saker fast jag sa att det är slut med bra att ha ifall att.....ja, säkert känner många igen sig i detta men nu har jag kommit på mig själv hur jag funkar när det gäller att rensa! När jag börjar att rensa tex i en låda så åker en del bort i början men sen blir det lite....kanske....nja och så kommer jag inte längre men stänger då lådan och gör nåt annat en stund och tänker på vad som ligger i lådan sen går jag tillbaka och rensar lite till och det tar ju lite längre tid att göra så här men bättre att hitta ett sätt som funkar för en och få det gjort. Och jag rensar inte varje dag utan tar det lite då och då när lusten faller på. Men vi har rensat ut det mesta i källaren för där var det inget att behålla eftersom allt var mögelangripet, så vi har fyllt två stora släp från källaren och det var inget kul att behöva rensa ut på detta viset. Man blev lite ledsen att behöva slänga allt just sånt som används men nu hade vi inget annat val så med sorg i hjärtat så snurrar tankarna en del efter detta. Är rent slut har jätte ont i magen och huvudvärk ovanpå det som jag haft varje dag sen en liten tid tillbaka men försöker ändå funka som vanligt. Så nu säger jag natti natti.
 
 
Foto hemljuvligahem.