HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Vi har blivit med valp

Kategori: Allmänt

 
Idag var vi på middag hemma hos mamma och innan det var vi och valde ut vår nya familjemedlem som vi får hem om några veckor. Så liten och söt, gissa om barnen blev super glada och längtar. 
 
 
Foto hemljuvligahem.

Morsdag 2015

Kategori: Allmänt, Blandade högtider

Nu är det äntligen helg igen och vi sa att vi skulle vara hemma denna helgen men som vanligt blir det ut och fara igen som alla andra helgerna, vi känner oss ganska så slitna vid detta laget för vi är ute och far alldeles för mycket vardag som helg och sovit rent för lite men ändå så går hjärnan på högvarv, jag har kommit in i en stressig period och måste försöka att varva ner för kroppen har sagt ifrån många gånger nu. Skulle ha lagt mig oxå för länge sen som jag planerat och tror nog att jag har brutit alla mina rutiner.......känner mig som en zombie och nu måste jag trycka på bromsen och sakta ner lite. Och mors dag presenten är inpackad och nu blir det sängen för kudden skriker efter mig....
 
 
 
 
Och glöm nu inte bort att gratta era mammor på söndag.....sovgott
 
 
Foto hemljuvligahem.

Shopping runda och morsdag present

Kategori: Allmänt, Blandade högtider

Idag efter jobbet så kände jag att jag behövde strösa runt lite i stan i lugn och ro för mig själv så när jag promenerade runt lite och bara gick och tittade så gick jag förbi en inredningsbutik som jag älskar och då slog tanken mig att gå in och köpa en morsdag present. Hittade direkt en present till mamma och fick även syn på nyckelskåpet och jag älskar vit inredning och vi behöver ett större skåp till nycklarna så nu har jag gjort mitt första inköp till nya huset. Jag föll direkt när jag fick syn på det. 
 
 
 
Och nu blir det att titta på lite tv i sängen för att varva ner efter en fullspäckad dag. Natti natti....
 
 
Foto hemljuvligahem.