HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Rumsavdelare

Kategori: Allmänt, Inredning & Inspiration

 
 
Idag har jag bara slappat på soffan och surfat runt lite efter en lösning på ingången till sovrummet som delas med vardagsrummet, för att alla skulle få vars ett rum så valde vi att ha det så här eftersom vardagsrummet går som ett L så var detta bästa lösningen och sovrummet är lagom stort till oss, man skulle kunna bygga en vägg och sätta in en dörr men det orkar vi inte så vi tycker att ett draperi blir mer ombonat och mycket trevligare så nu har vi äntligen fastnat för ett tyg som är tufft och ser ut som en gammal trädörr och så gillar vi den stilen så nu är det beställt och väntas spänt på att det ska komma hem 🚚 så att symaskinen kan åka fram. Vad tycks???
 
 
Kram/hemljuvligahem
 

Härlig höstmorgon

Kategori: Allmänt

 
Godmorgon! Vacker och stillsam morgon är det ute och fick inte gjort nåt hemma igår utan hamnade på soffan helt utslagen istället. Är fruktansvärt trött och har en sträckning i vänster arm som inte vill ge med sig och det är värre och igår kände jag oxå att det ömmar på vänster sida om halsen, håller jag på att bli förskyld eller har det med sträckningen att göra?? Rent allmänt så känner jag mig utsliten.... Hoppas ni får en fin höstdag
 
 
Kram/hemljuvligahem

Frost ute på morgonkvisten

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockan en timme i helgen? Barnen har höstlov och kan sova en annan måste upp som vanlig och gå och jobba, jag vill oxå ha lite ledigt ju! Nu är det den tiden man får skrapa rutorna på bilen och kallare blir det.....bhuuuuu vad det är kallt och saknar redan sommaren. Vi har en del kvar att göra på hemmafronten. Vi hörs lite senare så hoppas ni alla får en bra dag.
 
Kram/hemljuvligahem