HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Äntligen gardiner

Kategori: I fönstret, Sovrum

 
 
Det blev inte nån tid över igår med gardinfix utan ikväll tog jag tag i mig själv och borrade upp nya gardinstänger eftersom vi slängde alla från gamla huset och varit utan gardiner i sovrummet i nästan 10 månader, gardinerna åkte ner i sovrummet då vi skulle fixa mögelväggen som aldrig blev klar så nu fick jag äntligen upp dom ikväll och blev nöjd med resultatet, det blev riktigt mysigt.
 
 
Hemljuvligahem

Planering på full nivå

Kategori: Allmänt, Ljusarrangemang, Vardagsrum

 
 
Kvällen börjar gå mot sina småtimmar och det fixas och donas här hemma, ikväll har vi njutit i soffan med att inte göra nåt på hemma fronten alls och haft det mysigt framför tv:n en skönt lördag som vi inte haft på länge och vilken tid det ska ta att få iordning mitt huvud är fullt med planeringar och just är tankarna på hur minstingens rum ska se ut och hon har växt ifrån prinsessorna så enligt hennes önskemål så blir det lite ungdomligt rum och med vitt och lila och sen vill jag även få in lite mörk grått oxå, vad tror ni om dessa färgerna i ett tjej rum med vitt som bas?
 
 
Vi har varit en tur på Ikea och inhandlat några byråer till ungarnas rum och till vardagsrummet och imorgon tänkte jag passa på att hinna med och få upp gardiner i sovrummet och då åker favoriterna upp. Det ska bli så skönt med att få ett bra sovrum igen. Bilder kommer förhoppningsvis imorgon kväll. 
 
 
Kramizar hemljuvligahem 

kommit en bit på vägen....

Kategori: Allmänt

Hej på er! Det var ett tag sen jag bloggade, har blivit lite dålig på det men har häcken full med alla måsten. Men på hemmafronten börjar det så smått att likna ett hem och det tar längre tid än vad man tror men vi låter det ta den tiden det tar, har en deadline att få upp gardiner till hösten som sakta börja smyga sig på och gud vilket ruskigt väder vi haft med regn/hagel och åska och mitt i stöket så har vi ändå hunnit vara på badhus och busfabriken och lite annat smått och gott, kännssomjagliggerliteefter hihi jaja lite har vi fått njuta av sommaren iallafall....
 
Och vår lilla älskling blev klippt för några dagar sen och är så söt i sin nya frisyr....Snart är det oxå dax att städa undan sommaren i trädgården, vi tänkte vänta till i början av oktober med det för har vi tur med vädret så kan vi få en fin september månad....när brukar ni städa undan sommaren????
 
 
Kramizar hemljuvligahem.