HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Renovering av rummen klara och ett full späckat schema

Kategori: Allmänt, Outfit

Hejsan! Har varit lite dålig på att blogga för jag har helt enkelt inte orkat, det har varit full rulle hela tiden, jobbat, renoverat och så har det varit hela tiden men rummen är klara och det kommer snart komma bildbomber på renoveringen. Den 14:e augusti flyttade barnen in i sina nya rum och dom är jätte nöjda. Så här har man sett ut i några veckor med slipdamm i håret och vem har sagt att man måste använda styling produkter för att fixa håret hahahaha.
 
Hahahaha skrattar var gång jag får se bilden till vänster....målaroutfit
 
Har mycket på mitt schema nu och det har kanske varit lite för mycket eftersom barnen såg mig gå i sömnen natten mot fredag och det har jag aldrig gjort tidigare, men denna vecka och nästa blir det fullt upp och sen blir det förhoppningsvis lugnare, så om två veckor blir det att planera in ett lugnare tempo och inte göra saker ut över det. Ni får ha en fortsatt trevlig dag.
 
 
Kram Linda

Galjhållare till sjalar

Kategori: Allmänt, Inredning & Inspiration

Godkväll! Idag har jag varit riktigt trött, haft jätte mycket att göra på jobbet och haft en allmän stressig dag......men jag får nog skylla mig själv lite för tröttheten för jag fastnade framför en bra film igår kväll så det blev 3 1/5 timme sömn bara och snacka om att jag bara ville vända på mig imorse och somna om men nej plikten kallade så det var bara att gå upp. 😴
 
 
Rummet som vi bygger väggen i ska ni snart få se från början till vägg.....just nu är alla skarvar och skruvhål spacklade....bilder kommer snart, jag lovar. Idag fyndade jag något som jag verkligen behöver och har letat efter och nu hittade jag det äntligen, specialgaljar till mina sjalar och för bara 40:- för båda, det e ju som hittat....
Visst e dom snygga????
 
Jag e så himla nöjd med vår walk in closet, är på jakt efter en fluffig pall att ha här inne så om ni har tips på var jag kan köpa det så hojta gärna till! Nu ska jag avnjuta en hemmalagad lasagne och sen hoppa i badet för imorgon blir det lite jobb sen shopping med  mormor så nu avrundar jag här.
 
 
Kram/Linda

Svart & vitt

Kategori: Allmänt, I fönstret

Godmorgon! Sovit två timmar inatt och sitter på bussen påväg till jobbet medans resten av familjen ligger hemma och gosar sig av sin ledighet....kommer nog vara trött i eftermiddag blä.... jaja får ta dagen som den kommer hahaha.
 
Som ni vet så visade jag er igår hur det blev här inne och det kommer att ändras lite i fönstret efter årstiderna men visst blev det mysigt, just nu kör jag ett enkelt svart och vitt tema här inne.
 
 
 
Hoppas ni får en fin dag idag!
 
 
Kram/Linda