HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Fönsterna i vardagsrummet är äntligen klara

Kategori: Allmänt, I fönstret, Vardagsrum

Godkväll! Ligger redan i sängen och förhoppningsvis kan jag somna inom rimlig tid, har åkt på en dunder hosta och känner att viruset tar mer och mer över kroppen, usch mår inte bra alls och detta kröp sig på mig igår men har nyst i flera dagar och visste att nåt skit e påväg och som vanligt så har jag oturen att skiten ska komma när jag varken har tid eller kan ligga hemma och vara sjuk......har köpt iprensa och hoppas att dom ska hjälpa mig att bli bättre, har ni testat dom????
 
Just nu har jag tappat lusten till allt, värmepumpen klyddar fortfarande och vi ska vara glada om vi har varmvatten en dag i veckan....suck säger jag bara är så jävla trött på allt....hyresvärden bara nonchalerar det hela oxå, vad fan ska man göra, känns som att hela julen e förstörd....den lilla julkänslan man fick försvann lika fort.....gashhhh. 
 
Lite annat nu.....beställde ju hissgardiner till vardagsrummet och var överlycklig när jag strök och kom till andra jo då har jag fått hem fel mått och beklagade mig till jotex direkt så det var att köra till Ica flera mil här ifrån och returnerade hissgardinen, när jag väl fick hem den nya med rätt mått så åkte den upp med irritation pga att trästången till hissgardinen fick jag såga i tre omgångar och hissgardinen sydd snett men mycket jobb och fix så kom den upp till slut så nu har jag bestämt mig för att aldrig mer handla färdigsytt på jotex, får man inte hem fel mått så e det sytt helt galet snett och det har hänt många många gånger under alla åren som jag varit kund hos dom, ser dom som amatörer när det gäller färdigsydda tyger. Men så här blev resultatet!
 
Dagtid och.....
 
Kvällstid....
 
2016 för mig har inte varit bra alls så i julklapp önskar jag mig bara ett bra 2017 .......Nästa vecka blir det ett besök till Ikea, ska köpa röda ljus och lite annat till hemmet.
 
Måste försöka lägga grubblandet i sänglådan och försöka sova....sovgott
 
 
Kram/Linda