HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Farmors blomma och feber

Kategori: Allmänt

 
När farmors blomma blev förstörd av vattnet som läckt in från taket i uterummet trodde jag att det var kört. Många blad har vissnat som jag kommer att få ta bort men nu har det kommit två nya blad och den har blommat, jag är chockad över att den har blommat så när jag plockat bort allt det vissna så hoppas jag att den vaknar upp helt och hållet igen för den var så stor och fin innan men nu när det kommit blommor och nya blad så är det värt att se om den vaknar igen, vi får se och hoppas jag lyckas med den.
 
 
Idag när jag vaknade i förmiddes så valde jag att somna om igen för jag känner mig inte alls bra idag, har börjat och få hosta och känner mig febrig och det känns som nåt virus tagit över kroppen och jag har inte tid att vara sjuk.....bläääää känner mig inte alls i form. Inget kul att vara sjuk, barnen har ju varit sjuka och man har stött på hostande människor så det är ju inte helt omöjligt att jag skulle åka på nåt. Nä nu vill jag ha vår och soliga  dagar istället, jag får sprudlande energi när solen tittar fram så jag längtar tills våren står runt hörnan. Nu ska jag vila lite i soffan och hoppas att jag mår bättre imorgon.
 
 
Kram/Linda

Börja plugga till körkort

Kategori: Allmänt

 
22 januari en solig vinterdag, naturen bjuder på en hel del vackra ögonblick. Idag har vi ingen snö kvar, det blåser och regnar det känns som en riktigt kall höst så nu hoppas jag att snart våren kommer för visst är det skönt när solen tittar fram. 
 
Idag har jag jobbat och ska hålla lite helg hade jag tänkt mig och förhoppningsvis få nåt gjort på hemma fronten som stått helt still, har inte orkat fixa mer än tvätt och städat. Måste lära mig att lägga mig i tid när det är jobbedagar för i längden så blir det att man känner sig rent slut och inte orkar göra nåt. Imorgon ska jag nog sova ut för det behöver jag efter allt jobb och för lite sömn. Nu har jag oxå plockat fram körtsboken igen och hoppas att jag har körkortet till sommaren, jag kan allt det där med körningen men det är just teorin som jag nu ska ta tag i. 🚘
 
 
Kram/Linda
 

Old style klocka

Kategori: Inredning & Inspiration

Måndag igen! Veckorna går så himla snabbt, känns lite som att jag inte hinner med. Allt jag planerat har dragit ut på tiden och vissa dagar när man jobbat som en galning har man helt enkelt inte orkat och när man är flerbarns mamma så går mycket tid till barnen oxå, ligger back i min planering på hemma fronten helt enkelt men men som sagt så får det ta sin tid. Bollar med lite nya idéer till köket och jag vill ha en klocka på väggen ovanför matbordet och tro mig jag har letat som bara den och klockan old style är en av mina favoriter och som tur e att den finns i olika storlekar och färger. Tänker inte köpa den förräns vi målat väggarna och den kommer nog att bli snygg ihop med lampan. Vad tror ni, vilken hade passat in i vårt kök?
 
 
 
 
Bilder lånat från trademax.se
Kram/Linda