HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Walk in closet före

Kategori: Allmänt, Hemmafix & Renovering, Hobbyrum

Har precis gått och lagt mig, eller ska jag säga godmorgon! Idag efter jobbet var vi hemma hos mormor på middag, hjälpte henne lite med tvätten eftersom hennes armar blir så lätt trötta, det e så trevligt att umgås med mormor, fast hon e 74 år så skulle man inte tro det. 
 
Vi kom hem ganska så sent och fortsatte med renoveringen, väggen kommer att bli skit bra när den e klar och redan nu ser det annorlunda ut och rummen kommer att bli ganska så stora. Walk in closet målade jag klart oxå och så här såg det ut från början!
 
 
 
 
Kram/Linda

Renovering pågår....

Kategori: Allmänt, Hemmafix & Renovering, Outfit

Godkväll så här från nattstugan! Igår tömde vi Stella och Hampus rum och flyttade in dom till Oliver, vilken tur han har ett stort rum så dom får sova där tills vi är klara med deras rum annars hade det blivit kaos. Vi flyttade tillbaks till vårt gamla sovrum och lät dom största möblerna stå kvar i det stora sovrummet tills walk in closet är klart som jag började och måla i dag medans Tobbe började och bygga ramen till väggen i ungarnas rum. Äntligen har renoveringen börjat och ta fart, jag har längtat tills detta så jag var överlycklig när jag fick rollern i handen. 
 
 
Det står mycket på schemat nu så vi slog två flugor i en smäll. Uppdaterar imorgon med lite före bilder och uppföljningen av väggen. Ungarna kommer bli super nöjda med sina nya rum när vi e klara. 
 
Fortsättning följer... en annan borde sova nu ska jobba tidigt och längtar redan hem...sovgott!
 
 
Kram/Linda

Hållare till solglasögon

Kategori: Hemmafix & Renovering

Godmorgon! Igår pysslade jag ihop en liten hållare till alla våra solglasögon och denna varianten är jätte enkel att fixa ihop, tog 5 min. Bry er inte om den hemska gröna tapeten i bakgrunden hahaha som tur e att det ska målas om här inne oxå i klk:en.
 
Bilden här ovan ser ni vad jag använt mig av och oftast så har man detta hemma, har man ingen skruvdragare så går det lika bra med en vanlig skruvmejsel. 
 
Igår köpte jag färg till walk in closet, var ju meningen att fixa köket samtidigt som vi fixar väggen men ändrade mig för att annars kommer det bli kaos och som ni redan vet så går inte jag och röra ihop hahaha. Hoppas ni får en fin dag.
 
 
Kram/Linda