HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Regnig dag. ..

Kategori: Allmänt, Hår

 
Japp idag har det regnat mycket, hela vägen hem från jobbet bara öste det ner. Har inte varit här på ett tag nu men det är många bollar i luften men det planeras en del på hemmafronten och nu börjar huset ta form, igår hade jag en ledig dag så då flyttade jag runt på lite möbler i vardagsrummet och byråna med träspegeln åkte in där igen och ytterligare en spegel kom upp som ska bli vit, visar den i ett senare inlägg. Har även börjat och planera väggen, måste försöka att hitta ett gym oxå till Olivers rum, det står ju på hans önskelista så när han nästan har 20 kvm i sitt rum så är det ju ingen dum idé. Tänkte även fixa nån häftig bakgrund till hans darttavla som skyddar väggen när ungdomarna kastar pil. Nä nu ska denna grodan slänga sig på kudden är as trött nu sovit alldeles för lite så imorgon ska jag ha sovmorgon på min lediga dag. Sovgott🌙
 
Kram/Linda

Stolt Junior

Kategori: Allmänt

 
Stor bebis som pussar gärna ihjäl en, detta är den keligaste pruttfis som inte fattat att han är en hund hahahaha 
 
Ha en trevlig  lördag 
Kram/Linda

Tv hörnan och om planering på hemmafronten

Kategori: Allmänt, Vardagsrum

Godkväll kära läsare!
 
Vardagsrummet börjar sakta ta form, inte helt klart men snart så. Tv hörnan är klar och allt inkopplat och nya tv:n uppe på väggen.
 
Som ni vet så skrev jag för ett tag sen att vi skulle bygga en vägg i vardagsrummet men nu har det blivit andra planer och väggen som vi tänkt bygga blir i vårt nuvarande sovrum som dom två minstingarna kommer att få vars ett rum i och vi får tillbaka vårt sovrum och då får vi ett rum över som kommer att göras om till ett walk in closet och det e nåt som har stått högt upp på min önskelista. Ohh vad jag längtar tills det e klart. Nu ska jag avnjuta en god hemmalagad pastasallad. 
 
Kram/Linda