HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Sommar och operation

Kategori: Allmänt

Nu kan man väl ändå säga att det e sommar, fast att det är lite kyligt på kvällarna fortfarande. Harley har fått åka runt med pyjamas i dockvagnen och tjejerna har haft det jätte roligt med honom, han är så himla snäll och infinner sig direkt när han får vara bebis. Var hos läkaren i torsdags och blev opererad som i fredags ( varning för känslig bild nr 3) Här ser ni hur Harley storm trivs i vagnen Hahaha lille gulleplutten.
 
När man jobbar i sommarhus och det e varmt så får man inte glömma att pausa lite oxå.
 
Här får ni se lite av häcken på mig och mitt fina plåster. Har haft en utväxt som jag gick till vc i torsdags för att kolla upp som redan dagen efter blev bort opererad, fick några stygn och ett snyggt plåster, om några dagar kan jag nog gå utan plåstret och jag längtar bara tills återbesöket då stygnen ska tas bort. Det blir nog fint efter det läkt. Man är ju lite öm så det blir att tänka en extra gång innan man sätter sig på häcken Hahaha jaja ska man vara fin så får man lida lite pin. 
 
Kram//Linda

Morsdag 2016

Kategori: Blandade högtider

 
 
Idag är det morsdag så jag får väl gratta alla oss mammor, det är härligt att vara förälder.
 
 
Kram// Linda

Pyjamas tajm

Kategori: Allmänt, Outfit

 
Godkväll så här mitt i natten en vanlig söndags kväll!
Möblering börjar att ta form nu i vardagsrummet, stora vägghylla kvar att flytta och lite annat småfix ska upp ovanför soffan. Vilken tur att jag inte målat än för då hade jag fått göra om allt, men jag är väldigt sugen på att dra fram rollern men har sagt till mig själv att vänta tills hela huset kommit iordning. Det tar ju sin tid att inreda 236 kvm när man är kräsen.
 
Sitter nu och myser i soffan och när man har hela soffan för sig själv så får man passa på att bree sig ordentligt Hahaha enligt mannen så har jag konstiga ställningar när jag ligger i soffan. Snart ska jag slänga mig på kudden.....sovgott!
 
 
Kram/Linda