HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Fixat i hallen....

Kategori: Allmänt, Hallen, Jul & Nyår

Första advent har passerat och snart e det jul, har inte någon speciell julstämning direkt och hoppas att den kommer....har inte fått upp alla mina julsaker än men känner oxå att jag inte behöver stressa med det...har ni fått upp era julsaker?? 
 
Idag e jag hemma med dottern och passade på att fixa lite i hallen vid hyllorna, ska köpa nån växt till kruk gubbarna sen e det klart, fixar och donar lite hemma idag fast jag e trött så att jag hade kunnat gå och lägga mig och sova men håller igång lite till....vill bara måla min gröna hall men det får vänta, mannen ska bygga en skohylla oxå, vill ju helst ha sånt som inte alla andra har, det tycker jag e lite speciellt.
 
Så här fint blev det på hyllorna, ser lite tomt ut i krukorna bara men snart blir det ändring på det.
 
Sett framifrån......tänkte igentligen ha smidespinnarna i sovrummet men det passade bättre i hallen tycker jag, hade dom i köket ovanför matbordet innan men nu hänger där en spegel.....och detta blev snyggare. Tänkte ta och vila lite, en timme på soffan så här mitt på dagen e ju inte helt fel ändå man får ju passa på när man kan.
Kikar kanske in lite senare, ha det gött så länge.
 
 
Kram/Linda 

Spelkväll m m

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och kan inte sova det e alldeles för varmt 25-26 grader och måste ha fläkten på, det känns som en riktigt varm sommarnatt. Pumpen klyddar fortfarande och det börjar bli ganska så jobbigt och så har det varit sen den blev inkopplad (december 2015) den slår ut hela jävla systemet och alla lampor lyster röda så blir elementen skåll heta, man bränner sig på elementen och ingen riktig värme på nedervåningen....gashhhh vad jobbigt detta e. 
 
Usch har kommit in oxå i en jobbig period jag grubblar hela tiden och jag känner mig stressad och slö, så jobbigt....Mycket har hänt under årens gång och nu ska jag göra ett val i rätt riktning iallafall. Ska lära mig att lägga allt grubbel åt sidan och försöka att koppla bort det, ta en dag i taget, snart nytt år och då blir det nya tag, nä ska sluta med mitt gnäll nu men visst e det skönt och bara få skriva av sig ibland! Imorgon tänkte jag unna mig lite shopping, hämta hissgardinerna på posten som jag äntligen har tagit mig tid till att beställa så nu kommer det bli klart i fönstret i vardagsrummet. Ni kommer ihåg att jag sa att jag skulle köpa kappa till köket i rött men nu har jag ångrat mig....
 
 
I lördags så hade hela familjen en spelkväll, vi åt hemmalagad hamburgare och glass till efterrätt och sen chips och dippa på det men gott va det,  vi spenderade flera timmar framför monopolet ända in på småtimmarna tills en efter en drog sig ur så det var ingen som vann. Det blir ju lite klurigare ju fler man e i detta spelet. 
 
 
Kram/Linda
 
 

Läskig upplevelse

Kategori: Allmänt

Fick ni se den stora månen på farsdag??? wow den var riktigt stor men fick inte så bra bild eftersom det var lite för mörkt...Nu har jag smygstartat  julen lite på hemmaplan och fick syn på nåt konstigt när jag  test fotade belysningen som jag satt upp i uterummet.
 
 Denna bilden här ovan till vänster såg jag att det var ansikte, om ni tittar noga i mitten på fotot, vad ser ni då? berätta det för mig???? fan vad läskigt, har jag spöken hemma hos mig???? vet inte om ansiktet finns på utsidan eller bakom mig vid väggen men visst e där ett ansikte och läskigt nog så har han blicken rakt in i linsen så då står han och tittar på mig....nä usch detta känns obehagligt, detta var i förrgår och igår tog jag ett foto på samma ställe men då var det borta.....nä jag har inte blivit galen utan detta e ren fakta..
 
Kram/Linda