HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Uppdatering trädgårdsfix del 6 alla rötterna är uppe

Kategori: Allmänt, Trädgådsfix

Godkväll mina fina vänner! Har ni haft en bra dag? 
 
Vi fick lite grannhjälp med att dra upp rötterna här vid huskanten, gick snabbt att dra upp det med bil och spännband 😉 mer än så här hann vi inte för helt plötsligt kom det hagel och regn, vi hann även med två runder till tippen med trädgårdsavfall oxå så nu är det bara att städa undan resten och snygga till vid jorden och sen är det bara att så gräs men det får vi fortsätta med imorgon om det blir väder till det.
 
 
Blev mycket ljusare i rummen på nedervåningen nu när buskarna e borta. Fönsterna får jag måla sen när det blivit gräs och då har det hunnit bli mycket varmare oxå.
 
 
 
Ja vilken röra vi ställt till med här hihi här till höger kom det e liten hårboll med på bild, världens snällaste hund. Vår lilla booboofis 😁 Vi hann inte köpa insynsskydd och färg idag för det är en bra bit att köra och vi fastnade här med trädgårdsfixet så får ta det en annan dag, måste oxå planera in en dag att åka iväg och shoppa lite färgklickar till trädgården, det börjar klia i fingrarna hihi.
 
Har ni planterat nåt fint än hemma hos er??
 
Kram/Linda
 
 

Uppdatering trädgårdsfix del 6

Kategori: Allmänt, Trädgådsfix

 
Buskigt värre men snart ett minne blott....
 
 
 
 
Det här tyckte mannen var roligt att såga ner, det gick så snabbt. Nu ska det bara grävas lite så vi får upp alla rötterna så vi kan så gräs där istället.
 
 
 
Nu ser man den fula brunfärgen på fönsterna som gömde sig bakom buskarna så det kommer bli lite fönstermålning oxå runt huset.  Staketet ska vi bygga till och funderar på om jag ska måla det. Vi får nog högtryckstvätta fasaden lite oxå efter det klättrande trädet. Trodde denna sidan skulle vara bland den enklaste men tror nog att jag dömde lite fel där haha. 
 
 
Ska göra lite ärende idag oxå! Måste köpa insynsskydd till fönsterna och färg till uterummet, några turer blir det till tippen oxå. Så har ni tur så får ni se ett nymålat uterum nästa vecka 😉 för då tror jag att jag börjar sätta igång med det. Har ännu ett litet projekt som jag strax ska påbörja oxå och ja det blir mer målning och då mina cafemöbler till trädgården men det får ni se då. Det blev en hel del på schemat men det e så kul att fixa och dona eftersom man ser resultat till det bättre. 
 
 
 
Kram/Linda
 

En spännande och gripande historia

Kategori: Filmer/Serier, Mina tips

 
 
 
Under ett par kvällar så har jag följt denna drama serien  som jag skrivit om ovan och såg sista delen igår. Serien spelas i 13 spännande delar,  ni kommer inte att kunna slita er när ni väl börjat titta...varning för lite extra känsliga för den är både gripanden och sorgsen men jäkligt bra spelad.
 
Har du sett den? Vad tyckte du? 
 
Kram/Linda