HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Det blev lite trädgårdsfix ändå

Kategori: Allmänt, Trädgådsfix, Tävlingar

#HappiChallenge 
 
Idag (igår) skulle jag ju fixa på framsidan om det blev fint väder.....det blev sol men lite kyligt men jag hamnade på soffan istället och bara slappade till sen eftermiddag, det behövs såna här dagar oxå men efter några timmars soffhäng så blev jag rastlös och gick ut fixade med löven i syrenbuskarna, tog inte bort allt, det var jobbigt att komma mellan alla pinnarna så jag tog bara längs med staketet, har lite ont i axlarna så det var ingen höjdare att bocka, huka sig då. Fastnade ett antal gånger med jackan så till slut gav jag upp, när man ska behöva krypa baklänges ut från buskarna med värk i axlarna haha ja ni kan själv tänka er hur roligt det sett ut. Får ta löven där sen lite längre fram.
 
 
 
Släpet är oxå åter fyllt igen.....det lär bli flera såna här runder, tror att planen kommer spricka för det e mer jobb än vad man tror och sen kan man ju inte alltid lita på vädret. Men va fan det spelar väl igentligen ingen roll utan vi blir klara när vi blir klara. Kom på när jag stod på uppfarten och såg murgrönan som börjar växa upp på väggen igen, förra året drog jag bort en massa som även växt lite vid fönsterna....det måste bort och nu måste jag gräva för att få upp skiten, den har gjort massa fula märken oxå så nu måste fönsterna målas men det får vänta tills vi fixat hela uppfarten. Det ska bli så skönt den dagen alla buskar och skit runt huset är borta. 
 
Imorgon kommer rörkillen igen och ska skrapa rören så tillåter vädret att trädgårdsfixa så håller jag mig helst på utsidan för doften som kommer spridas här imorgon vill man inte få i näsan, det kommer ta några timmar så jag hoppas verkligen det blir bra väder. Jag är nog lite tråkig när jag tjatar om vårt trädgårdsfix 😊
 
 
Kram/Linda

KOMMENTARER:

 • Annelie säger:
  2017-04-20 | 04:36:22
  Bloggadress: http://gifta6570.bloggplatsen.se

  Tråkigt med ditt "tjat" om renssning i er trädgård.. *tycker inte jag*, det är ju så din vardag ser ut.
  Vad mycket roligt har jag att skriva om..?? :o//
  Min värk, film, jag ligger osv.... men det är ju MIN vardag.

  Så skriv på du.. ;o))

  Du skriver om värk i axlarna.. är det på grund av att du hållit på mycket i trädgården..??
  För det om något är JOBB.. *phuu*

  Ha en super duper fin torsdag.. // Kramen Annelie

  Svar: Tack kära du! Jag vet att värken har med trädgårdsfixet att göra, det är ju ett tungt jobb det vi håller på med och det tar sin tid, det ska bli kul sen när man sitter och njuter i trädgården och ser sig om hur mycket jobb man lagt ner. Din blogg är intressan för det du skriver kommer nog direkt från hjärtat, du säger vad du tycker och tänker 😁 Hoppas du nu har slängt strykjärnet och tänker på det säkra före det osäkra??
  Hoppas du oxå får en super fin torsdag.

  Kram
  Hemljuvligahem

Kommentera inlägget här: