HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Hoppas på bättre väder och lite blommor från mamma

Kategori: Allmänt, Blomsterarrangemang, Påsk, Tävlingar

#HappiChallenge 
 
Jäsp.....så trött och sliten jag känner mig, ikväll så skruvade vi av räcket utanför ytterdörren och jag har dragit första varvet med färg på ena sidan. Utemöblerna är långt ifrån torra, det tar ju längre tid när det e kallt ute och jag vill ju helst att det ska torka samma dag så man kan få ordning på det direkt hihihi. Är det bra väder imorgon så tänkte jag börja fixa lite på framsidan och förhoppningsvis så är möblerna lagom torra när jag e klar, det e ju fortfarande kallt men snön är borta och det e positivt så och om solen visar sig imorgon och det inte blåser så blir det att fixa på utsidan.
 
 
Nu i påskhelgen så passade vi mammas hund oxå eftersom hon skulle resa bort och igår när hon var och hämtade han så fick ungarna påskgodis och jag fick blommor.
 
 
Fina och nu vill jag bara börja och plantera lite färgklickar i trädgården......längtar ☺
 
 
Nu ska jag lägga mig och ha sovmorgon imorgon.
 
Kram/Linda

KOMMENTARER:

 • Annelie säger:
  2017-04-19 | 06:02:55
  Bloggadress: http://gifta6570.bloggplatsen.se

  Hihi,, du är som jag... allt ska vara klart NU :o))

  Åååå.. hundvakt, vad mysigt, vad var det för ras ni passade..??

  Vi brukar passa någon gång då och då, åt vår vän, hennes hund Chammi, en blandras av olika raser, vilka vet jag ej.
  Men, men jättegosig hund som mer än gärna ligger i sängen hos mig. *Love*
  Saknar hund,, vi fick lov att låta vår älskade voffsing komma till hundhimmelen 2009, då sprängdes mitt hjärta i tusentals bitar, alla bitar än idag är inte på plats, även fast många har hittat rätt igen.

  Ha nu en jättefin onsdag med massor av sol och VÄRME... // Kramar Annelie

  Svar: Hihi ja min man tycker jag e petig och pedant 😊 Mammas hund är en shitzhu (vet inte om jag stavade rätt hihi) han är jättesnäll och har ett häftigt namn Whiskey. Han är oxå pappa till vår lilla Harley. Så sorgset vet själv hur det känns när vi hade katt som blev 18 år och lämnade oss för 15 år sen men saknar oxå honom fortfarande. Våra hundar är mina bebisar och dom blir ju familjemedlemmar som ens barn ☺Du får oxå ha en fin dag.

  Kram
  Hemljuvligahem

Kommentera inlägget här: