HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Karaoke hos grannen och bollekar mitt i natten

Kategori: Allmänt, Påsk, Tävlingar

#HappiChallenge 
 
Godmorgon! Det e såååå kalllllt ute, solen skiner lite men ser gråa moln, tidigt imorse kom det lite hagel. Är så trött på kylan och skulle kunna tänka mig att köpa hus utomlands och åka dit när det är kallt här men man får väl drömma? 
 
I söndes grillade vi ju med grannen och festade lite och sjöng karaoke, så himla roligt vi hade det, lite extra kul när barnen e med och bjuder på sig själv och så duktiga på att sjunga och tävla mot varandra. Kanske skulle köpt hem karaoke och utmanna gästerna som kommer på besök på en liten karaoke turnering haha 😉
 
 
Med disco belysning som går i takt med musiken och allt och fullt ös i mickarna. Det här borde väl vi införskaffa här hemma, det var som en liten konsert man va på och ungarna hade roligt. Lite rugby kastning på gatan mitt i natten blev det oxå och ungarna hade bollpjätt. Det här kunde man inte göra direkt när man bodde i lägenhet. Vi är nog galningarna på vår lugna gata haha men så kul vi hade, vilken frihet och underbara grannar vi har. Det blev lite dagen efter påsk fest. 🤣
 
 
Kram/Linda

KOMMENTARER:

 • Anita säger:
  2017-04-18 | 11:30:40
  Bloggadress: http://siliiins.blogg.se/

  Trevligt !

  Svar: 😁
  Hemljuvligahem

 • Days by Johanna säger:
  2017-04-18 | 19:40:32
  Bloggadress: http://daysbyjohanna.blogg.se

  åh låter som ni hade det kanon!

  Ja jag tror det är viktigt och vara ärlig mot sina barn, man vill ju lära dem och vara ärlig hur ser det ut om vi vuxna inte är det? :) Barn gör som vi gör inte som vi säger :)

  kram

  Svar: Vi hade jättekul! Ja visst e det så och vi ska ju vara våra barns förebilder och bra sådana oxå. ☺Kram
  Hemljuvligahem

 • ullie säger:
  2017-04-18 | 23:53:49
  Bloggadress: http://weberskold.blogg.se

  ja avskyr vinter kyla snö ska vi emigrera ihop ?=) nåt varmt o skönt.
  handdtagen i köket va på då vi lyttade in så dem har vätterhem som det heter här satt in men jag gillar dem . vi har endast gjort om bänkarna här till vita . skulle vilja ha nyt golv men man får inte allt =)

  Svar: Jag är heller inget fan av kyla och blask, snön kan jag tycka om men då ska det helst vara sol oxå. På det viset men dom är jättefina iallafall och en riktigt fin detalj till ert kök....vi har oxå planerat en massa och håller med dig att man kan inte få allt. Men ert golv e ju hur fint som helst så varför byta?
  Sovgott och kram☺
  Hemljuvligahem

Kommentera inlägget här: