HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Lite hemmafix i uterummet och nu ska det byggas en stereohylla

Kategori: Allmänt, Hår

#HappiChallenge
 
 
Kikar in här lite snabbt innan det e dags att bädda ner sig! Idag (igår) hela förmiddagen tog jag det lugnt, har lite ont i ryggen och får ta ett lite lugnare tempo för det har varit mycket tunga lyft och konstiga rörelser när man jobbat i trädgården och det känns i kroppen nu kan jag säga men det går väl över, jag ska inte klaga för det finns dom som har det värre. Här har jag fått på mig min fixar outfit hahaha. Jag fick i allafall dragit alla kablarna i uterummet så nu är allt ordentligt inkopplat till stereon och imorgon kommer mannen att bygga en stereo hylla som jag ska måla. Hoppas nu också att räcket är torrt imorgon så att det kan komma på sin plats igen. När jag satt i uterummet och lyssnade på musik så blev jag så himla sugen på att börja måla där ute, hade jag haft en ledig pensel och färg så hade jag nog börjat med målningen, jag var ganska sugen så tur var väl det att vi inte hade det hemma hihi. Vill bara bli klar med allt runt huset och uterummet så jag tänkte att jag kan ju köpa hem färg och ta det i ettapper, jag vet att det hade varit enklare att byta taket först men i vårt första hus så målade jag väggarna i uterummet samtidigt som det lades tak och det var inga problem så om jag tar det nu i ettapper påverkar ju inte nåt, golvet kommer jag att ta sist på högsommaren för då torkar det på två röda, blir så ivrig och vill få allt gjort på en och samma gång men vill bli klar så att jag kan njuta i sommar utan några trädgårds måsten hehe sen ska jag ju jobba lite också snart.
 
 
Gud, jag måste göra nåt åt mitt hår nu det börjar gå alldeles för långt med utväxten nu tonar jag bara håret och då får man ju inte behålla färgen lika länge så nu funderar jag på om jag ska skita i det och göra håret mörkt, jag har ju mina perioder att växla mellan brunt och blont, skulle vilja testa en ny brunfärg med nån snygg ton i men vet inte vilken jag skulle passa i.....vi får se vad jag hittar på men en sak är säker att jag saknar mitt långa hår, har sån jäkla ångest att jag var tvungen att klippa av det, känner mig naken utan håret "snyft"
 
 
Kram/Linda

KOMMENTARER:

 • Annelie säger:
  2017-04-26 | 04:40:36
  Bloggadress: http://gifta6570.bloggplatsen.se

  Hihi,, å va väl jag känner igen mig i dig.
  Detta med att det ska vara klart NU helst IGÅR.. *fniss*

  Vettu, jag tror du skulle passa i en ljus färg med lite guldig ton i.
  Nu en nyfiken fråga,,, varför var du tvungen att klippa av dig håret..??

  Ha en jättefin onsdag.. // Kramen Annelie

  Svar: Jo jag har ju blekt mitt hår så mycket så det typ bröts av så det var bara att gå till frissan och klippa upp håret. Har ju inte sköt mitt hår iheller tvätta, borsta, upp i en svans och sen iväg till jobb så har min hårvård sett ut innan. Visst det låter snyggt men jag vill helst inte färga, tonar det och tror inte man kan tona håret ljusare och toningen sitter några dagar på utväxten sen försvinner den. Men har provat en ny hårvårdsserie och håret har blivit i bättre kondition numen det tar tid att återställa så jag försöker vara lite snäll mot det nu. Frissan förbjöd mig att använda gummiband.
  Ha en bra dag. Kram
  Hemljuvligahem

 • Eva`s blogg säger:
  2017-04-26 | 09:24:33
  Bloggadress: http://evasblogg.blogg.se/

  Oj här händer det saker :) ja du håret är ett dilemma :) va fin krukan blev i nedre inlägget :) har ni bestämt färg ännu till uterummet?

  kram å fin dag

  Svar: Håller med dig att håret e ett dilemma. Tack, tycker oxå den blev snyggare nu än innan. Nä har inte bestämt färg ännu men bollar fortfarande mellan beiget och grått men just nu lutar det mest mot den gråa.
  Ha en fin dag. Kram
  Hemljuvligahem

 • Madelein Larsson Wollnik säger:
  2017-04-26 | 12:22:52
  Bloggadress: http://madelein.se/

  Ha en fin dag!

  Svar: Tack detsamma.☺Kram
  Hemljuvligahem

Kommentera inlägget här: