HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Nya paneler i köket, ljuskvistar och ♥ pray for stockholm♥

Kategori: Allmänt, I fönstret, Köket, Tävlingar

#HappiChallenge 
 
 
I lördags tog jag mig i kragen och fick bytat gardinerna i köket och det blev en enorm skillnad, ett helt annat kök. Det tog sin lilla tid, själva uppsättningen och sy upp panelerna tog inte så lång tid utan det som mer tog tid var när jag borrade upp gardinstången men det blev bra till slut. Valde att sätta dom högt upp i samma hål som hissgardinerna satt i så det blir enkelt att byta sen när hissgardinerna ska upp igen. Nu känns det lite mer vårigt i köket och mysigt blev det.
 
 
 
 
 
Fick satt i dekorsten bland ljuskvistarna och det är så himla mysigt på kvällen när man har dessa tända, ger ifrån sig ett jätte mysigt sken. Stenarna som går i den beiga tonen är perfekt att byta efter färgtemat och man kan ju slänga i precis vad som helst.
 
 
Man kan inte ha för liten dekoration på botten i vasen eftersom där finns två hål till att dra ut sladdarna till ljuskvistarna. Är så himla nöjd och när panelerna kom upp så blev känslan i köket mycket större och bara att byta gardiner eller färg kan göra så himla stor skillnad. Har lite kvar att fixa med färgtemat, ska tvätta upp dom nya kökshandukarna, styka löparen och byta underlägget till vattenskålen och sen e det ett helt nytt färgtema klart i köket, lite snittblommor på bordet ska oxå in sen är det vår på riktigt här inne. 
 
 
Vill oxå hedra all polis, brandkår och sjukhus m fl som gjort en stor insats efter terrordådet i stockholm. Sänder massa styrkekramar till dom drabbade ♥ Sånt här får inte hända, man blir ledsen, rädd och chockad efter man läst om händelsen. Imorgon måndag kl. 12 hålls det en tyst minut. ♥♥♥ pray for stockholm♥♥♥
 
 
Kram♥Linda
 
 
Kommentera inlägget här: