HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Om du inte visste min ålder, hur gammal hade du gissat på då?

Kategori: Allmänt, Hår

 
 
 
Har tänkt på det här med färg och svart/vita bilder, älskar svart/vita bilder mest av allt, varför blir alltid dom svart/vita snyggast? Orginalbilden ser ni här i färg och dom tre andra har jag bara ändrat till svart/vita med olika nyanser men vilken tycker ni är snyggast av dom? Min favorit är nog den som är under oginalbilden! 
 
Saknar mitt långa och blonda hår och vill faktiskt återgå till den blonda färgen för den känns mer som jag men har lovat mig själv att inte färga håret mer eftersom mitt hår har fått så mycket stryk av det så jag får hålla mig till enbart toning. Frisören kan vi utesluta, ramlade nästan av stolen när jag fick höra vad en toning skulle kosta mitt hår och sen tillbaka efter några veckor igen och igen, det blir en dyr historia helt enkelt. Jag är lite snål när det kommer till mig själv så jag vill fixa själv men nu till min stora undran, var kan jag köpa toning, bra märke osv så jag får just den blonda färgen som ni ser på orginalbilden???  Eller så skiter jag i det och tonar det lite mörkare och slänger i slingor istället! Vad tror ni hade passat mig? Tips och bilder tar jag tacksamt emot. 
 
 
Så här blev ju den karamellblonda jag tonade sist och det röda försvinner efter några tvättar, snygg men jag ser ju löjlig ut på nåt sett, många tror att jag är storasyster till mina barn haha, visst det är en fördel med att se ung ut men vill se vuxen ut och inte behöva visa id...ja ni hörde rätt haha. Förlänga håret står på min önskelista och växer inte mitt hår lite snabbare nu så kommer jag nog förlänga håret och ger det chansen till nästa sommar för nu växer det såå långsamt. Om ni inte visste min ålder hur gammal hade ni gissat på då?
 
Nåt jag oxå skulle vilja prova på det e att fixa mina fransar, kanske ser lite äldre ut då haha. Ögonbrynen var jag inne på ett tag om jag skulle tatuera men ändrade mig efter jag läst att många fått ärr efteråt och det vill jag absolut inte ha i ansiktet, kanske kan kosta mer än det smakar som man brukar säga. Har aldrig brytt om mig själv direkt tidigare men nu när barnen blivit stora så är man väl värd lite extra omtanke på sitt yttre och får pyssla om sig själv lite extra ibland och tänker ge mig själv lite extra kärlek. 
 
Alla är vi värda att bli ompysslade. 
 
Nä nu ska jag gå och dricka mitt morgonkaffe, såå gott nybryggt kaffe doftar, älskar den doften när man precis slagit upp ögonen. Kikar in lite senare!
 
Ps. Ni missar väl inte #HappiChallenge på blogg.se där du sprider nätkärlek samtidigt som du tävlar om fina priser. D.s
 
Kram/Linda
Kommentera inlägget här: