HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Planerar färg till uterummet!

Kategori: Allmänt, Tävlingar, Uterum

#HappiChallenge 
 
Vilken tur att vi gick ut och fixade i trädgården igår när det blev uppehåll, hela förmiddagen idag har det bara regnat så en paus från trädgården får det bli idag, det blir att fixa lite inne istället.
 
Hittade en bild från förra året, ni ser så tråkig och dyster den bruna färgen e? Jag sitter och små planerar lite färg till uterummet och har bollat lite från beiget eller ljusgråa väggar och ett svart golv. Den ljusgråa färgen jag kollat på påminner om den i köket men tror den hade blivit lite ljusare här ute eftersom det e större yta. Vitt hade nog varit fint men undrar inte om tegelväggen hade sett smutsig ut, nu tänker jag mest på fogarna, vad tror ni hade blivit snyggast??? 
 
 
Eller skulle jag kanske gett mig på och måla tegelväggen oxå,,,,undrar hur det hade sett ut igentligen,? nu menar jag inte att dra färg över hela tegelväggen utan fogarna hade fått vara som dom e så det bryter av lite och får behålla charmen.
 
 
Här ser ni hur fogarna ser ut!
 
Ni får gärna hjälpa mig att rösta fram en färg till både väggar och golv som ni tror hade blivit snyggast här ute. Nu ska jag vila en stund på soffan 😉 Kikar in lite senare!
 
 
Kram/Linda

KOMMENTARER:

 • Sofia Werlin: mammalivet och hälsolivet säger:
  2017-04-24 | 20:09:57
  Bloggadress: http://sofiawerlin.se

  Kan nog bli snyggt att måla tegelväggen men behålla fogarna! :)

  Svar: Jag e sugen på att måla den och undrar om det blir snygg, har aldrig målat en tegelvägg tidigare.☺Kram
  Hemljuvligahem

 • FREEDOMtravel säger:
  2017-04-24 | 21:17:51
  Bloggadress: http://www.freedomtravel.se

  Mysigt med ett uterum. Jag vet inte vilken färg, men lite ljusare skulle säkert bli fint!

  Svar: Ja det är mysigt, måste bara få ljusa upp det, alldeles för mörkt och dystert.Kram
  Hemljuvligahem

 • ulllie säger:
  2017-04-25 | 00:44:19
  Bloggadress: http://weberskold.blogg.se/

  ja hissar för ljus grå eller vitt . det passar fint ihop me till utemöblernas färg
  japp nu är mitt målande igång på mina utemöbler som ja dragit på det men ryggen orkar ju inte så tråkigt men ja börjat har ja i vartfall :D
  kram

  Svar: Vitt är snyggt men förr hade jag alltid vita väggar men ju mer jag tänker på det så har jag alltid målat om, så då får det bli grått eller beiget, att det ska vara så svårt ibland att bestämma sig hihi. Så kul att du oxå kommit igång! Jo jag fick oxå sparka igång mig lite just när man ska mellan på alla krumelur ställen haha men det bli bra ska du se. Ge det lite tålamod så kommer det bli fint sen.
  Kram
  Hemljuvligahem

Kommentera inlägget här: