HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Så blev det med krukan och räcket

Kategori: Allmänt, Blomsterarrangemang, Hemmafix & Renovering, Trädgådsfix, Tävlingar

#HappiChallenge 
 
 
Godkväll alla finisar! Imorse fick jag sovmorgon och det var behövligt. Känner mig utvilad och ryggvärken e som bortblåst, mannen masserade min rygg igår med liniment och det var så gött så kanske det var massagen som gjorde underverk. Vädret idag har varit så konstigt, det blev varmt när solen tittade fram och kallt när det haglade och sen regn på det och mer hagel, asså jag e så trött på detta aprilväder nu. Mannen håller på att bygga stereohyllan och imorgon ska den målas. Det har varit inneväder i dag ju så då fixade jag klart krukan som jag målade.
 
 
Det blev till och med bättre med denna krukan än den andra.
 
 
 
 
När målningen sätter fart här ute så måste jag måla singerbordet igen, det måste ju passa in 😉 kanske helt svart då eller vad säger ni?
 
 
 
 
 
Ja och det var ju så här det såg ut innan.
 
 
 
 
 
Så här blev det med räcket, helheten ser väl inte ut sådär bra men det kommer se bättre ut sen när dörren och det runt om är målat. Väggampel ska upp under lampan med fint i och ny matta står oxå med på listan, har en i gjutjärn, den kanske hade passat in.
 
 
Kram/Linda
 

KOMMENTARER:

 • Annelie säger:
  2017-04-27 | 05:46:36
  Bloggadress: http://gifta6570.bloggplatsen.se

  Absolut att kruka du målade vart snyggare.. (Y)
  Jag tycker du ska måla bordet i vitt eller ljusgrått, beroende på vilken färg ni ska ha på väggar och golv.

  Framsidan kommer att bli riktigt snygg, när allt blir målat. Skoj att få fixa och dona.

  Nog tur att vi bor i en hyreslägenhet.. *skrattar*

  Ha nu en finfin torsdag med förhoppningsvis sol *verkar det som här i alla fall*

  Kramar Annelie

  Svar: Godmorgon! Tack... Ja jag kan ju säga att om jag inte hade gillat att fixa och dona så hade jag flyttat till lägenhet utan tvekan hihi. Sitter fortfarande och bollar med färgerna, har lite svårt att bestämma mig men tror att det blir ljusgrå men inye helt säkert ännu. Golvet vet jag nästan helt säkert på att det ska vara svart , tror du det hade varit snyggt att måla den i samma färg som väggarna? Vi har det vitt av frost men det försvinner under dagen och det ser oxå ut till att bli sol här hos oss men jag hoppas att du oxå får en fin dag. Kram
  Hemljuvligahem

 • Annelie säger:
  2017-04-27 | 07:36:42
  Bloggadress: http://gifta6570.bloggplatsen.se

  Nu är jag ärlig, för att du frågar mig.. *L*
  NEJ, jag tror inte det blir snyggt att ha både golv och väggar i samma färg,, snyggare att bryta av med någon annan kulör.

  Sen angående symaskinen, det vore ju snyggt att måla sidorna i en färg och själva mitten i en helt annan,, som typ vitt på sidorna och svart där det står Singer eller tvärtom..

  Hoppas att du inte blir ledsen på mig nu, när jag är ärlig.

  Soliga Kramar Annelie

  Svar: Hehe nä då blir inte ledsen utan jag blir glad av ärliga svar....du missuppfattade nog min fråga lite, jag menar inte att golv och väggar ska vara i samma färg utan frågan var ju om singerbordet skulle vara i samma färg som väggarna och inte golvet för det tnkte jag måla svart. Förstår du nu??? Hehe! Kram på dig
  Hemljuvligahem

 • Annelie säger:
  2017-04-27 | 15:53:07
  Bloggadress: http://gifta6570.bloggplatsen.se

  Hahaha,, ja, jag missuppfattade din fråga, men JA det tror jag.

  Kramen Annelie

  Svar: Hihi 🖒
  Hemljuvligahem

Kommentera inlägget här: