HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Så här tar bordslöparna mindre plats i garderoben och imorgon får ni en sneak peek på utemöblerna!

Kategori: Allmänt, Mina tips, Tävlingar

#HappiChallenge 
 
 
Imorse när rörkillarna kom och skrapade stammen så var det fint väder och min tanke var att fixa utomhus idag men det dröjde inte länge innan gråa moln tog över och det började blåsa, efter en liten stund så kom där lite droppar och då fick jag planera om lite och hålla mig inomhus istället.....attans var min tanke men men kan man inte va ute så är det alltid nåt att göra inne så jag passade på att göra en stor vår rensning i ena garderoben i hallen, organiserade lite och fixade lite ny förvaring till mina färgbyten som mina löpare, dukar och alla kuddfodralen och det här skulle jag igentligen gjort för ett tag sen men då var det så mycket på jobbet och inga lediga helger och en del övertid så jag orkade inte helt enkelt, har haft två veckors semester sen 2014 så det e så himla skönt att va ledig så nu försöker jag fixa sånt som står på min too do list när barnen e i skolan och det e så himla skönt att kunna  ✔ av på den.
 
Fick upp en hylla oxå i trappan med dekoration på och nu har jag fått sug på att sy nåt till fönstret där oxå så vi får se vad det blir sen. Vill även dela med mig ett tips på hur jag förvarar mina bordslöpare så det blir mer plats över.
 
 
Jag viker dom på mitten sen rullar jag ihopa dom som ni ser på bilden och sen har jag knytit band om dom, jag valde lila eftersom jag har dom i en lila förvaringslåda hihi.  Men så här tar dom iallafall mindre plats.
 
Nu ska jag in i duschen, natta barn och sen hålla lite kväll framför tv:n. Tänkte visa er en sneak peek på utemöblerna imorgon 😉 dom e nästan helt torra och tillåter vädret utefix så åker dom ut i helgen. 
 
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll!
 
Kram/Linda

KOMMENTARER:

 • NORRSKEN EMMA säger:
  2017-04-20 | 19:53:35
  Bloggadress: http://nouw.com/lillemmish

  så smart :D

  ha en toppen dag/kväll
  kram

  Svar: Tack detsamma!Kram
  Hemljuvligahem

 • ullie säger:
  2017-04-21 | 00:35:52
  Bloggadress: http://weberskold.blogg.se

  hihi så gjorde ja me precis men nu har ja varit dålig använder typ aldrig dem längre o har gett bort flera löpare. ja använder runda bordstabletter eller mera o ja gud va heter det rotting typ du vet ikeas :D
  va spännade med utemöbler sånt gillar ja kram på dej

  Svar: Godkväll! Jag kom på den idén när jag var på ikea för ett bra tag sen, dom säljer ju sina löpare i rullar. Hela deras sortiment när det gäller bordstabletter, löpare m m är så fina dels för att dom har många färger att välja mellan och deras servetter älskar jag för det e så bra kvalité på dom så jag köper alltid en massa servetter när jag e där. ☺ kommer uppdatering lite senare ikväll. Kram
  Hemljuvligahem

Kommentera inlägget här: