HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Trädgårdsfix del 6 buskarna vid huskanten

Kategori: Allmänt, Altan & Trädgård, Trädgådsfix

Godkväll mina vänner! Igår fick jag städat lite på hemmafronten och det e så skönt med ett nystädat hus. Håller ju fortfarande på att rensa i skåp m m för visst e det härligt när man har ordning och reda även i skåpen och jag är ju en sån person som går och retar mig om jag inte har det städat runt om mig, min man kallar mig pedant men det e så avslappnande när man vet att det e städat och organiserat överallt.
 
Vädret idag har varit soligt och då blir man lite sprallig och vill göra en massa och då är det perfekt att fixa ute i trädgården men jag stressar inte framåt för ryggvärk gör mig så himla trött så det vill jag inte ha igen. Planen att vara klar runt hela huset har spruckit för länge sen, det skulle ju vara klart den 1maj men det gör inget, det tar ju alltid lite längre tid än vad man tror så nu har vi sagt att vi blir klara när vi blir klara och tar en dag i taget. Men nu har vi börjat på ena huskanten och jobbar på att få bort alla buskarna och det e flera meter som ska bort och jag kommer att uppdatera er hur det går men så här såg det ut från början.
 
 
Dom små träden man ser till vänster ska vara kvar, dom ska bara formas men det får ni oxå se sen.
 
 
KramLinda

KOMMENTARER:

 • Annelie säger:
  2017-04-28 | 23:20:41
  Bloggadress: http://gifta6570.bloggplatsen.se

  Jisses vilka buskage det är runt huset,, som de säger man ska ju inte sätta en massa buskar och dylikt precis vid husväggen.

  Jag förstår att du vill ha det mer välstädat även i trädgården.. *L*

  Gött med nystädat hem, det blir det här på söndag, vill städa så nära som möjligt tills mina föräldrar kommer till oss på onsdag eller torsdag.
  Hihi, jag är också pedant av mig, vill inte ha en massa "onödiga" saker liggandes framme, men däremot så har vi saker, alldeles för mycket med saker, som jag blir redigt trött på ibland, men jag har svårt att göra mig av med sakerna också.. :o//

  Ha nu en helt underbar lördag med massor av SOL & Värme.. // Kramar Annelie

  Svar: Nä, man ska inte ha buskar så tätt in till huset det kan ju bli fuktproblem. Du det ska bli så skönt sen när allt är cleent runt hela huset och när man har fått sätta den där färgklicken i trädgården då ska jag njuta och ropa jippi nu e vi klara hihhihi. Du kan ju alltid sätta undan lite saker och byta som jag gör, det är ju alltid kul att förnya, det är därför jag har ett eget rum till alla mina byten hehehe. så slipper jag att ha allt framme samtidigt. Man behöver inte göra sig av med saker bara för att man har för mycket av det, Ja nystädat är det bästa. Hoppas du också får en underbar lördag.
  Kram
  Hemljuvligahem

 • ullie säger:
  2017-04-29 | 00:13:27
  Bloggadress: http://weberskold.blogg.se/

  oj mycket buskar
  ja gillar oxå rätt bra städat o ordning
  Ja jag älskar oxå plankan en helt vanlig ja sågat av den låt ute :D

  fin lördag kramizar

  Svar: M m hade jag kunnat trolla så hade jag trollat bort dom hihihi. Jag tror dom flesta trivs bäst med städat runt omkring sig men sen finns där ju dom som är precis tvärtom och om jag hade varit den där tvärtom så hade jag blivit galen på mig själv hahaha. Ha en fin lördag och sov gott.
  Kram
  Hemljuvligahem

Kommentera inlägget här: