HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Trädgårdsfix del 5

Kategori: Allmänt, Trädgådsfix, Tävlingar

#HappiChallenge 
 
 
Godkväll! Fler än vi som har det kallt och regnigt? Ja det e ju april månad så man blir ju inte så förvånad igentligen. Det e den här delen som mannen jobbar med nu, sammanlagt åtta buskar häck har det funnits men vi har kommit en bit och dessa rötterna är jobbigare än vi trodde och pga vädret så tar det lite längre tid. 
Ni ser den ljusa delen på plattorna längs med väggen, där har det stått en låda med en växt som klängde en bit upp på väggen som jag helt glömt bort att ta bild på när vi tog bort den förra sommaren. Så ljust det e där kommer nog plattorna bli efter vi högtryckstvättat dom och det kommer vi att göra när hela häcken är borta.
 
 
Stubben kommer grannens pappa att såga senast onsdag nästa vecka och så fort all häck e borta så kommer gräset att klippas så att vi kan så gräs där sen så förhoppningsvis är allt klart på denna sidan efter onsdag. (om det inte regnar hela tiden)
 
Ni vet utemöblerna som jag håller på att måla, jag trodde att dom skulle bli klara helt idag men ack som jag lurade mig själv där lite, bordet, soffan/bänken är helt klara och nu e det bara ett lager kvar på fåtöljerna sen äntligen är allt klart. Men som jag sa tidigare så får dom stå kvar i uterummet tills vi fixat klart ute vid häcken och plattorna. Längtar så in i tills det blir klart.
 
 
Kram/Linda

KOMMENTARER:

 • Days by Johanna säger:
  2017-04-15 | 07:00:38
  Bloggadress: http://daysbyjohanna.blogg.se

  Så kul och fixa och dona. Rötter är inte alls kul, vi har med haft en massa häck och buskar, tar sin tid och bli av med, men skönt när det är klart.

  ja jag blir glad varje gång jag kommer in i köket och ser mina rosa gardiner :)

  Svar: Ja det tar mer tid än vad man tror och det ska bli så skönt när det e klart.
  Glad påsk. Kram
  Hemljuvligahem

Kommentera inlägget här: