Hemljuvligahem

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Blir man någonsin klar när man bor i hus när man har huvudet full med idéer!

Kategori: Allmänt, Uterum

Ja man e inte så tuff när man känner sig dåsig, nåt e där som vill bryta ut, varför inte bara komma så det kan gå över fort nääää det ska vara långdraget på mig, har vilat och lyssnat lite på min kropp och försöker inte att tänka på det, blir inte sjuk ofta men när det väl händer så kan jag bli riktigt dålig, glömmer aldrig när jag var sjuk i början på förra året shit så dålig jag var då och låg nerbäddad i sängen en hel vecka i influensan, hade så ont i kroppen att jag grät nä fy det vill jag inte åka på igen, där var jag inte tuff. Synd att man inte kan styra över alla förskyldningar och annat skit som man kan åka på nä inget kul att vara sjuk så nu hoppas jag bara att det e en vanlig förskyldning som e påväg för ligga sjuk har jag inte tid till.....
 
Över till lite annat kul nu! E det inte konstigt när man tro sig vara klar nånstans att man får nya ideer så det där med att aldrig bli klar när man bor i hus, det stämmer nog ganska så bra. Trodde att jag nästan var klar med uterummet men hade en extra lång rullgardin ståendes och med färgerna här ute så passade den bra in.
 
 
Nu måste jag köpa till dom andra fönsterna oxå men visst blev det bra ändå med rullgardinen? Golvet har jag tänkt om lite med oxå eller kommit på nåt annat än att måla det, satt och kollade runt på golv och hittade en massa fina, det hade varit snyggt med ett mörkgrått golv här ute så nu vet jag inte om det ska målas eller läggas golv, får suga lite på den karamellen och se vad vi kommer fram till. Ja jag vet att jag kan vara lite jobbig för ena stunden så ska det målas och i andra stunden läggas golv hehehe men jag e som jag e och det gillas ändå. Och nu när vi ändå pratar om golv så kommer vi nog att lägga nytt golv i vardagsrummet när det e dax att fixa där inne och det går ihopa med hobbyrummet ju så när vi satt och pratade om det så blev jag så himla sugen på att banka ner väggen mellan köket och hobbyrum för vårt kök e så himla litet. Vi vill ju ha ett större matbord och kök och det känns ganska så trångt redan som det e i köket, göra om hobbyrummet till matrum och då kan man även pyssla där och sen hade vi fått plats med en liten köksö oxå, det hade nog blivit fint. Åhh önskar just nu att jag kunde trolla för detta e ett stort projekt så vi ska tänka lite till på det, så vi får se om det hamnar på listan.  Ja stämmer bra det att man aldrig blir riktigt klar när man bor i hus. Vad tror ni, hade det blivit fint? Nu ska jag bädda ner mig, vaknar så himla tidigt på morgonen även om jag lägger mig sent och imorgon står det en del på schemat så nu säger jag " godnatt "
 
 
 
Kram/Linda

KOMMENTARER:

 • Annelie säger:
  2017-08-08 | 06:14:32
  Bloggadress: http://nouw.com/gifta657

  Hahaha.. ja du detta med att bli klar i ett hus händer nog aldrig.

  Hade varit jäkligt snyggt med ett gråvitt klickgolv i ert mysiga uterum.
  Å detta projekt med att slå ut en vägg och göra större matplats,,, en superidé, även fast jag inte sett hur det ser ut tidigare.

  Men, ni är ju ändå en såppas stor familj, så en stor matplats är väl ändå aldrig fel. Å en köksö... sååååå fint och mysigt.

  Ha en finfin tisdag.. // Kramar om Annelie

  Svar: Ja möjligheterna finns ju att göra en större matplats men ett stort projekt och en köksö har jag alltid velat ha så vi får se vad orken säger efter vi fixat annat i huset. Älskar att kunna samla alla vid ett och samma bord när vi har besökare och sitta i uterummet på vintern tycker jag e för kallt just nu. Vi ska räkna ut kostnaden och planera lite till men dock e vi sugna på att fixa det så vi får se vad vi kommer fram till. Kram
  Hemljuvligahem

 • Days by Johanna säger:
  2017-08-08 | 14:16:42
  Bloggadress: http://daysbyjohanna.se

  haha nej man blir aldrig färdig när man har hus :)

  Hoppas det bryter ut eller försvinner. Krya på dig

  Svar: Tack! Nä man blir nog inte det. Kram
  Hemljuvligahem

Kommentera inlägget här: