Hemljuvligahem

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Energisnål dag men har fått gjort en hel del ändå

Kategori: Allmänt

Åhhh idag har jag varit skit trött rent ut sagt, det var knappt att motorn inte startade, riktigt uttråkande och va så trött, jag blir liksom frustrerad och det e inte kul när man vet att det finns att göra här hemma. Men till slut så bestämde jag för att skrubba nere på wct så då gjorde jag det men sen efter det var min energi slut så jag satte mig i soffan och kollade på en rolig film med ungarna. Ville göra mer men jag orkade inte, har nog något som ligger i kroppen som bara vill bryta ut nyser lite mer än vanligt usch nä detta får inte komma nu, tänk att sitta på en jobbintervju stört förskyld, det e nog inget kul. Jag har inte tid att vara sjuk nu. Men fast jag har varit trött så har jag ändå hållt mig uppe och  det e ju lördag men när vardagen kommer det att bli dax att komma in i rätt rutiner igen.  
 
Idag för en gång skull så var jag oxå ute i god tid att köpa nya skor till barnen inför skolstarten, brukar ju oftast bli sista minuten men det kändes bra att vara ute i god tid. Ungarna fick välja vad dom ville ha och skorna kommer hem i veckan. Bekvämt att kunna beställa via nätet när man har en bra bit till närmaste skobutik och ungarna kan sitta och kolla runt i lugn och ro. 
 
 
 
I veckan så började vi oxå att dra upp lite buskar på framsidan men vädret har ju inte varit det bästa direkt så vi har inte kunnat slutföra det. Jag tog den stökiga gången utanför uterummet oxå, rensade bort allt som stod där, plockade ogräs och klippte kant på gräsmattan och det blev så himla fint. Sprutade ogräs ettika på framsidan för det var ju hemskt vad ogräs kan växa. Måste göra något med framsidan, det börjar ta sig men uteplatsen skulle jag vilja göra nåt fint med så den ser trevligare ut, nu ser det lite tomt och tråkigt ut och det e kul att planera sånt här intednings pillipill kanske blir lite piggare då  hehe
 
 
Hoppas jag har mer energi imorgon så jag orkar fixa nåt. Sommar värmen skulle komma tillbaka i slutet av augusti, nu känns det som höst och det e så himla kallt på nätterna, vi har inte haft så bra väder i sommar lite sol ja men det har ändå varit ganska ostadigt, regnat mycket har det gjort men när värmen kommer tillbaka så ska jag på ytterdörren och måla den, har tänkt ett tag på vad jag vill ha på dörren så jag ska stansa ut det oxå, älskar texter så det blir nåt klassiskt välkommen eller nåt men jag tror att det kommer bli fint. Nu ska jag sova och drömma mig bort. Men vi hörs imorgon igen.
 
 
Kram/Linda

KOMMENTARER:

 • Annelie säger:
  2017-08-06 | 09:52:27
  Bloggadress: http://nouw.com/gifta657

  Mmm.. detta med näthandel är bara för bra.
  Jag handlar nog mest mina kläder via nätet, skor har jag testat en gång.
  Blir säkerligen fler gånger.

  Ta hand om dig vännen och jag håller tummen att du klarar "mota olle i grinn", så du inte blir sjuk.

  Kramar om.. //Annelie

  Svar: Ja det e ganska bekvämt men när det gäller kläder till mig själv så måste jag prova, när jag beställt till mig så har det antingen varit för litet eller för stort och sen ska man klydda med att skicka tillbaka osv haha ja du förstår vad jag menar. Så det har inte hänt så ofta att jag beställt men till ungarna har det aldrig varit nåt problem. Nästa gång får jag ta fram måttbandet om jag ska ha kläder till mig själv.
  Nåt har jag nog som e på gång, det känns i kroppen och jag blir som tur inte sjuk ofta men när jag väl blir det så blir jag riktigt sjuk och det e ingen höjdare. Tror att det e vädret som gör att man känner det så, vädret har ju inte varit det bästa. Men sova och vila kan ju oxå hjälpa en del till att man ska känna sig bättre. Så idag har jag tagit det ganska lugnt och lyssnat på kroppen lite grann hihi. Ha det gött vännen.
  Kram
  Hemljuvligahem

Kommentera inlägget här: