Hemljuvligahem

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Haft en väl behövlig vilodag idag.....

Kategori: Allmänt, Snapchat

Åhh som jag sovit idag, men tror att min kropp behövde det, känner mig ganska sliten och trött, har ont i kroppen och vet inte om jag e utmattad eller om jag håller på att åka på nåt så efter jag vaknade så tog jag bara det lugnt. Tog ett varmt bad och nu sitter jag i soffan och ska snart släcka ner och lägga mig, är så oförklarligt trött men man har ju oxå vänt lite på dygnet och det ska jag ta och ändra på nu och måste även börja få barnen att komma in i rätt dygnsrytmen för snart börjar skolan igen. Helt ärligt så har jag sagt att jag ska lägga mig tidigt på vardagarna och vara duktig men det har inte blivit så och det måste jag ändra på nu så fort som möjligt, börjar ju kanske att jobba när som så det e extra viktigt för mig nu att komma in i rätt dygnsrytmen, måste helt enkelt skapa nya rutiner och hålla mig till dom för jag mår bäst när jag har rutiner men det kan jag tänka mig att dom flesta gör. Så ja andra bullar kommer det att bli här hemma nu. 
 
 
 
Så som ni redan räknat ut så har jag inte gjort ett enda knyck här hemma idag och såna här dagar tycker jag e så himla långtråkiga e ju alltid annars i farten så imorgon får jag ta tag i hemmet och börja köra ett lite snabbare tempo för när jag börjar att jobba så orkar man ju inte hålla på med renovering hur som helst så därför måste jag börja planera och skapa rutiner så att allt kommer fungera utan att man går in i väggen. Nu ska jag göra min kvällsrutin och gå in och borsta tänderna hehehe sen kryper jag till kojs så ni får sova så gott.
 
 
Kram/Linda

KOMMENTARER:

 • Annelie säger:
  2017-08-05 | 07:34:02
  Bloggadress: http://nouw.com/gifta657

  Härligt att kunna sova ut så,,, önskar jag också att jag skulle kunna. Jag tror kroppen säger ifrån när den verkligen behöver det.
  Håller tummarna för att du enbart är sliten, så du inte är på G att bli sjuk.

  Jag ska verkligen hålla tummarna för att du får något napp med ditt jobbsökande.
  Jag har varit sjukskriven sedan oktober 2014,,, säger som dig, det är fruktansvärt tråkigt att gå hemma.
  Jag skulle SÅ gärna vilja komma ut på en halvtidstjänst igen, vi får väl se hur det kommer att gå.

  Ha nu en jättefin lördag vännen.. // Kramar Annelie

  Svar: Tack min vän! Ja gå hemma är inte roligt alls, blir så himla rastlös och klättrar på väggarna så jag hoppas att jag snart får ett jobb. Ja kroppen säger nog ifrån när den verkligen behöver det, jag lyssnar ju dåligt på när kroppen säger stopp men till slut så blir man nerklubbad på nåt vis. Hoppas att det löser sig för dig oxå. Kram
  Hemljuvligahem

Kommentera inlägget här: