Hemljuvligahem

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Trädgårdsfix! Nu åker taggbuskarna på framsidan

Kategori: Trädgådsfix

Då har det blivit fredag och helgens projekt består av lite trädgårdsfix om vädret tillåter det vill säga. Det är just nu det här vi håller på med att fixa bort lite taggiga buskar på framsidan. Glömde att ta före bild men busken som är närmast huset har vi klippt ner så många gånger för att den växer enormt snabbt och kan skymma fönsterna så nu åker skiten bort. Envisa rötter att få upp men det kommer bli fint när det är klart. 
 
 
Det har vuxit mycket grönt upp på huset vilket inte är så himla bra och snart är allt det också borta. Ogräset hos oss har ett eget liv och det växer så himla fort så man inte hänger med riktigt men jag sprutade ogräs ättika på uteplatsen här på framsidan och nu har det vissnat och ska sopas bort. Vårt trädgårdsfix har tagit lång tid men man ser en enorm skillnad och vädergudarna har inte varit så där värst glada iheller så det man har påbörjar har man inte kunnat avsluta direkt så nu hoppas vi att helgen kan iallafall bjuda på lite sol så att vi kan komma nån vart och bli klara på utsidan. Vi har framsidan kvar att fixa ena huskanten och hela uppfarten. Men vi ger oss inte och kämpar vidare. 
 
 
Kram/Linda

KOMMENTARER:

 • Carro93 ' säger:
  2017-08-13 | 12:04:16
  Bloggadress: http://carro93.se/

  lycka till med trädgården!

  Svar: Tack☺
  Hemljuvligahem

 • Days by Johanna säger:
  2017-08-13 | 21:13:13
  Bloggadress: http://daysbyjohanna.se

  rötter på buskar är svårt ibland, när vi tog bort en låååång häck hade vi faktiskt en kille som kom och tog bort rötterna och inget har växt upp alls, så skönt..

  När det gälller ogräset så köpte vi en gasbrännar nu, skit kul och ogräset försvinner.

  Svar: Ja rötter kan vara ganska så envisa att få upp så man blir glad för varje rot man fått upp. Här har det dragits upp en del rötter men vi gör allt själv. Ja det där ogräset....vi har testat gasolbrännare tror jag det hette men tycker det tar för lång tid att stå vid och än så länge så har ogräs ättikan funkat men vi får se lite längre fram och hur ofta man behöver göra det annars så får vi hitta på en annan lösning för det e inte så kul att plocka ogräs en hel sommar. 😁
  Hemljuvligahem

Kommentera inlägget här: