HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Målning pågår i sovrummet

Kategori: Allmänt, Hemmafix & Renovering, Sovrum

Har haft en otrolig energi och varit så himla glad idag. Såna här dagar hoppas jag att det kommer fler av, en grym motivation fick jag när målarburken kom fram haha, från sen eftermiddag till sen kväll så har jag sprungit mellan tvättstugan och sovrummet i mina målarbyxor. Medans Stella satt i sängen och spelade upp lite youtube klipp och lekte så hann jag måla tre väggar helt klart idag, lite krux runt fönstret och lite flytt fram och tillbaka med sängborden så fick jag beröm av Stella hur snygga väggarna blev hon sa " mamma här kommer det bli jätte mysigt inne" jag var lite nervös hur färgen väl skulle bli innan jag började att måla men efter första strykningen sa jag bara rakt ut " fy fabian vad snyggt det blir" Precis som jag vill ha det. 
 
 
Ligger i sängen och det doftar nytt här inne. En vägg kvar att måla imorgon sen e det klart, men vilken skillnad det har blivit redan. Här kommer en lite uppdatering hur det såg ut med vita väggar!
 
Resten får ni se när det e klart. 😉
 
Kram/Linda
 
 

Dörrfodret före och efter

Kategori: Allmänt, Hemmafix & Renovering, Sovrum

Nu ikväll blev jag äntligen klar med dörrfodret...yehhhh!
Har även slipat dom tre hålen som jag spacklade så nu är rummet redo för att börja målas så efter mina ärende imorgon så ska jag äntligen få börja och det ska bli spännande hur slut resultatet kommer bli. Målningen kommer att ta några dagar eftersom jag valt allt flytta runt möblerna och måla i etapper men visar hur det blir sen när målningen e klar.
 
Så här blev dörrfodret!
 
Ska bara ta bort tejpen så fort det torkat till sig lite och från ett träfärgat foder till vitt gjorde en stor skillnad här inne. 
 
Kram/Linda

Shoppingtur

Kategori: Allmänt

I dag har vi spenderat en hel dag i Malmö med massa shopping, så jag har inte hunnit målat klart dörrfodret,  vi var hemma så sent att ica redan hunnit stänga så vi hann inte hämta ut paketet. Imorgon fixar jag klart för nu vill jag jag börja måla. Under vår shopping runda så hittade jag en skit snygg tapet till vitrinskåpet för nu e det dax att förnya så det kan passa in. När vi var på Ikea passade jag oxå på att köpa en gardinstång till köket och lite annat smått och gott. Så snart blir det färgbyte och förhoppningsvis lite vårigt i köket men det får bli efter lite annat fix. Vädret var ju inte speciellt lockande och va ute i det både blåste och regnade och kallt som bara den. Innan vi skulle köra hemmåt så hittade vi en godisbutik som vi aldrig hade varit i så vi utforskade den. Emil och Stella valde ut lite godis som vi även köpte till dom andra grabbarna. Dom hade fina inspirerande presentpaket av godis som gjorde butiken lite speciell. Emil räknade och fick ihop över hundra olika sorters godisbitar men det var ganska dyrt men det gav inspiration som man kan fixa som gå bort present eller till kalasen. Här fick man många idéer. 
 
 
Kul dag i Malmö trots det dåliga vädret, när vi kom hem så höll även snön på att töa bort som kom för två dagar sen, gillar inte blask vädret vi har nu. Nu får jag ta och börja räkna lite får, sovgott.
 
Kram/Linda