HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Det blev en heldags röjning!!!!!

Kategori: Allmänt, Vardagsrum

Godkväll! Idag har jag hållt igång och fixat här hemma men inte med det som jag igentligen skulle gjort, plockat, röjt och städat undan i vardagsrummet, dragit ut alla möbler och dammsugat och torkat golvet. Mannen hjälpte till och damma lite i fönsterkarmen och tvbänken igår men jag fick göra om allt idag när jag tog bort krukorna så såg man exakt var dom hade stått för där låg hur mycket damm som helst kvar. Som här såg ut alltså men ska man få bort allt och vill ha iordning så får man göra det själv för då vet man att det blir gjort och så slipper man tjata. Ja och så här har det sett ut fram tills idag. Jag älskar ordning och mannen älskar oreda. Varför är min man så jäkla slarvig,, önskar att han hjälpte till lite mer istället för bara stå och stirra när en annan gör jobbet för sen bara vända ryggen till och låtsas som man inte sett dammråttorna dansa tango på bordet då måste man vara blind hahaha. Jag trodde att jag skulle slippa att ta detta oxå nu när jag håller på i tre rum redan men så lätt kommer inte jag undan inte. 
 
 Röra gör mig tokig......
 
 
All röra är borta, förutom det tunga glasbordet. så jäkla skönt och avkopplande med ordning och jag har hållt på hela dagen här inne och där imellan har jag städat köket. Flyttade in bordet till hobby så nu har jag en tom plats brevid soffan och där tänkte jag göra en fotovägg och ha en stor golvväxt sidan om och imorgon ska jag få hjälp av mannen att få bort glasbordet. Det bästa som finns är när det e rent och fräscht, imorgon ska jag försöka mig på igen att sätta upp hyllan jag hade ovanför sängen men denna gången ska den få en plats ovanför soffan. Passade på att duscha av mina växter oxå nu när jag ändå var i farten. Har så mycket kvar att fixa här hemma åhhh jag måste ha nya rutiner här hemma men e man bara en man som planerar och blir inte tillmötes gående av en surande man så blir det kaos överallt. Men skit samma jag tar det som vanligt men det gör inget för nu när mannen har börjat jobba igen så får man mer gjort.  Oliver började oxå sommarjobba idag och det tyckte han var roligt, han börjar bli vuxen och han har alltid varit lugn, en lugnare unge får man leta efter och jag e så himla stolt över han. Eftersom vädret varit blåsigt och lite kyligt så har resten av gänget varit på Hampus rum och kört lastbil, minns inte riktigt vad det heter men det e häftig och jag har provat några gånger och ganska bra lastbilsförare, skönt när jag har vardagsrummet för mig själv under en sån här dag och vädret har blivit sämre igen med kyliga kvällar här och det har passerat massa gråa moln, efter solsken kommer ju regn och mera regn och sen lite solsken ju.
 
Ckeck √ kan ta bort dagens ämne på min lista och nu ska jag mysa ner mig i soffan i mitt nystädade vardagsrum, så skönt och kunna koppla av med lite ensamtid och hänga här med er. Ska snart gå och lägga mig och drömma mig vidare till drömmarnas land. hihi Sovgott!
 
 
Kram/Linda
Kommentera inlägget här: