Hemljuvligahem

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Fixat foton och mitt mörka hår e en riktig torrbolle

Kategori: Allmänt, Hår

Glad som en speleman får man vara ibland och tänk att så lite kan göra mig så glad, jo nu har jag äntligen fått tömma kameran på foton och fått in det på datorn så jag har suttit hela förmiddagen och gått igenom, rensat, slängt och sparat foton men än e jag inte klar men måste pausa från det för hemmet gör ju inte sig färdigt själv. Jag vet att jag lovade att visa foton på sovrummet men måste organisera fotona klart först så att dom kommer i tur och ordning så jag e hemskt ledsen för detta men det kommer så fort jag e klar och hoppas att ni har lite överseende med detta. Det går ganska trögt på alla plan här hemma med allt just nu, man är ju lite överallt samtidigt så jag får nog ta och planera om lite och bättre, det heter ju gör om gör bättre eller ja nåt sånt hihi.
 
Mitt hår e mer eller mindre nästan svart förutom utväxten som nog fått den rätta färgen, inte så stor skillnad och det känns lite konstigt att vara så mörk nu eftersom det var länge sen sist men det e ju en vanesak, att det blev så mörkt e nog oxå för håret e en riktig torrbolle så nu e det fuktbomba som gäller.
 
 
 
Just nu ska jag inte göra så många knop på hemma fronten utan jag ska slänga mig på soffan och vila nån timme för det blev knappt nån sömn inatt och jag e så trött och måste ladda batterierna lite så jag orkar göra nåt här hemma idag. Kikar in här lite senare ikväll så ni får ha en bra dag.
 
 
 
Kram/Linda
Kommentera inlägget här: