Hemljuvligahem

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Fixat i uterummet idag........

Kategori: Allmänt, Inredning & Inspiration, Uterum

Då e det snart en ny dag och jag e fortfarande vaken, mycket som snurrar runt i hjärnkontoret. Har så mycket kvar att fixa här hemma och blir man nånsin klar när man bor i hus?? hihihi energin går på sparlåga och jag vill bara bli klar på hemmfronten. Idag så var det meningen att jag skulle stryka och hänga gardiner men orkade inte det för strykbrädan står inne i hobby och är överbelandrad med verktyg och annat skit, suck jag får ta och lägga allt på sin plats för jag behöver min strykbräda till annat. Måste ta och röja inne i hobbyrummet oxå för där har råkat bli en liten samlings plats när man flyttat runt på alla saker, min man är expert på att stöka och mindre duktig på att städa efter sig och jag e helt tvärt om hahaha fin combo det men sen e han ju duktigare på andra saker som jag inte kan så det jämnar väl ut sig.
 
Tog oxå tag i att sätta upp smyglister till fönsterbelysningen så nu e det ett störmoment mindre. När jag ändå höll på i uterummet så fixade jag till lite inredning i den tomma hörnan och kom på att vi sparade speglarna från vår gamla sänggavel som vi byggde själv så nu kom dom till bra användning.
 
 
 
Funderar om jag ska limma ihop dom men får först tänka ut om dom ska ligga så här eller om jag ska ändra på dom, vad tycker ni duger dom så här? Fixade nåt att dölja sladdarna lite oxå i hörnan.
 
 
Tyckte att buddha gjorde sig bra i denna tomma hörnan. Och jag blev ändå nöjd och barnen tyckte det var fint, frågade mannen vad han tyckte men han lade ens inte märke till det utan det ända han såg var girlangen på väggen hahaha jaja vet inte vad jag ska uttala mig om där.
 
 
 
Skulle vilja ha upp en längd till för att fylla ut lite, detta döljer ju inte allt som jag ville men det ser ju bättre ut än innan, usch vad jag hatar sladdar, tycker det ser rörigt ut. Uterummet är i stort sett helt klart förutom det ska upp en list till vid stereohyllan, jag köpte ju en men råkade använda den till annat så får köpa en ny och fixa det. Golvet är kvar sen och jag får nog lägga det som ett projekt till våren nästa år, har så mycket annat att fixa klart här hemma både på in och utsidan så jag måste prioritera lite men om jag hinner måla det innan sommaren e slut så blir jag glad för jag vill ha lite mattor här ute oxå. Kommer inte byta någon färg här ute på ett tag så det får vara svart och vitt så länge för jag måste koncentrera mig på allt annat än byta färger just nu, måste ju få iordning på torpet först så vi får se vad jag tar tag i här hemma imorgon, måste iallfall tvätta och kanske tar jag tag och fixar röran i hobbyrummet, vi får se vad jag tar på listan men nu är det dax att krypa till kojs, ska snart upp så jag avrundar här. Sovgott mina vänner så hörs vi imorgon.
 
 
 
Kram/Linda
Kommentera inlägget här: