Hemljuvligahem

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Jag har färgat håret mörkt och fått upp fönsterbelysningen i sovrummet

Kategori: Allmänt, Hår

Igår var jag trött så när vi satt och kollade på film på förmiddagen så slumrade jag till några timmar i soffan och det var väl behövligt. Det blev en lugn dag och det blev inte så mycket gjort på hemmafronten mer än att jag fick hängt upp fönsterlampan i sovrummet och mannen fixade strömmen till den och efter det så satt jag och pillade med smyglisterna en bra stund men bra blev det. 
 
Under tiden vi fixade lampan så gjorde jag tredje kuren med kokosoljan i håret som fick sitta i tre timmar och så här såg det ut då med en 6cm lång utväxt!
 
 
Fettet och äckligt och här var det dax att skölja ur oljan. När jag tvättat ut oljan så lät jag håret handukstorka lite innan det var dax att färga.
 
 
Så här blev resultatet!
 
 
Lite mörkare blev det än vad jag trodde det skulle bli eftersom håret var så ljust, det blev nästan svart men jag blev ändå nöjd för det ser bättre ut än innan och jag slipper se den hemska utväxten jag hade så nu måste jag bara fixa ögonbrynen för just nu så syns dom knappt hihihi.
 
 
Den här hårfärgen använde jag mig av!
 
Bra och prisvärd färg men lite mer rinnig av sig än vad andra hårfärger e som jag provat och jag behövde bara ett paket till mitt hår. Tycker att jag blev lite blekare i ansiktet efter den mörka färgen men nu e det ju oxå sen kväll och jag var trött som bara den och vädret har inte varit så bra men en solbränna i ansiktet till mörkt hår tycker jag e så himla fint. Mitt hår behöver oxå mycket fukt det e inte slitet utan torrt så jag ska fuktbomba håret och under tiden det växt så har jag sett på håret att frisören inte bara klippte upp det utan hon tunnade ut mitt hår oxå i nacken så håret e tunnare ner till, mitt hår var ju redan tunt innan frisörbesöket så jag vet inte varför hon gjorde det. Men iallafall när det e dax att klippa igen så tänkte jag prova en annan frisör för jag vill ju hitta en som man kan gå till en och samma och framförallt bli nöjd även när det växer ut. Men klippa mig så kort igen det gör jag aldrig om så nu gäller det att sköta om håret vilket jag blivit bättre på sen jag klippte av allt håret och jag i kort hår e inte jag så jag har lärt mig en rejäl läxa. 
 
 
 
Kram/Linda
 
 
Kommentera inlägget här: