Hemljuvligahem

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Lite hemmafix och ett sovrum börjar att växa fram

Kategori: Allmänt, Inredning & Inspiration

Godmorgon! fick inte gjort allt som jag hade planerat igår för saker och ting tar lite längre tid än vad man tror, fick fixat till mina difussar iallfall och gav dom en ny plats uppe på vägglyktan i vardagsrummet och snyggade till det med ett vitt sidenband, doftar så underbart och tycker att glasflaskan är ganska så snygg. Hann inte med och fortsätta att inreda och fixa dom sista hålen i vardagsrummet så jag tänkte fixa det idag.
 
så här blev difussarna på vägglyktan!
 
Fick borrat upp två krokar i sovrummet igår oxå som legat i en låda i några år så dom passade perfekt in till sovrummet nu, hade nästan glömt bort att jag hade dom. 
 
 
 
 
 
Kämpade även länge med att borra upp vägglamporna och mannen fixade strömmen till dom så nu måste jag bara visa er en lite sneak a peak på sminkbordet för när belysningen kom upp så blev det en WOW effekt, vilket ljus det blev, vilket sken fast det var mörkt ute, jag e så himla nöjd. Sladdarna ska snyggas till sen oxå. 
 
 
 
Idag ska jag påbörja min girlang med sjöstjärnor och kanske annat fint, har inte bestämt hur den ska se ut ännu så jag hoppas att jag lyckas och får till en fin. Kikar in lite senare.
 
 
 
 
 
Kram/Linda