HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Lite hemmafix och fortsättning följer.....

Kategori: Allmänt

Godkväll allesammans! Här om dagen när vi var och handlade och grannen var med så satt jag i baksätet med Stella och då hade vi det lite roligt med snapchat hahahaha........Älskade unge!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Annars idag så gick jag bara runt och yrade halva dagen innan jag kom i gång, energin är lite nere just nu så det går trögt här hemma. Min juli lista är lång och med detta tempot så lär jag inte hinna bli klar med allt, jag behöver energi......Började att ta tag i att avkalka mitt strykjärn idag men det skulle jag gjort för ett tag sen men inte orkat så nu tog jag äntligen tag i det och så mycket kalk det var i den, efteråt plockade jag fram ett par knytbandslängder till Stellas rum och strök dom så nu är gardinerna upphängda i hennes rum. Fick hjälp av mannen idag så vi kunde få upp fönsterspeglen i sovrummet ovanför byråna, det tar lite för lång tid nu med att få allt på plats speciellt när man behöver en hjälpande hand och inte får den förrän efter mycket tjat, det har tatt mycket på min energi. All tvätt fick jag oxå lagt in idag och strykt kökshandukarna, så skönt och få undan det. Ska snart krypa ner till kojs och försöka sova, imorgon hoppas jag få gjort det jag igentligen skulle hunnit med idag, så nu avrundar jag här. Sovgott!!! 
 
 
Kram/Linda
 
 
 
 
 
 

KOMMENTARER:

 • ullie säger:
  2017-07-17 | 23:21:56
  Bloggadress: http://weberskold.blogg.se

  ja du här känns lite samma makens sista semester vecka tur ja va sjukskriven annars hade vi inte ihop men ändå detta väder ja dööör suck

  Svar: Ja vädret hade kunnat vara lite mer stabilt och mer soligt, det e ju ändå sommar. Kram
  Hemljuvligahem

Kommentera inlägget här: