Hemljuvligahem

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Mini kock, shopping och lite annat från min dag

Kategori: Allmänt, Mat & godsaker

Åhh vilken dag jag har haft, en bra sådan faktiskt. Jag har ju berätta för er att jag skulle på möte denna veckan och det har jag varit idag, grannen körde mig till tåget och jag tog mig vidare till arbetsförmedlingen och hade första mötet med min handläggare. Har sett fram emot mötet och gick där ifrån med ett leende, jag måste hitta ett nytt jobb för mitt gamla har klyddat för mycket och brutit mot många regler så jag fick vända mig till facket,, kommer inte att hänga ut mina arbetsgivare här så jag går inte in detaljerat på det utan jag vann och fick bra referenser så nu går jag vidare......har lärt mig en läxa och det e att bara ta jobb som e fackligt anslutna, nu säger inte jag att alla arbetsgivare som inte e fackligt anslutna e rötägg, jag drar absolut inte alla över en kant men jag har råkat ut för såna två gånger nu och det var två gånger för mycket......jag blev en arbetsnarkoman och gav 110% Mitt 2017 har inte varit bra alls men jag har satt upp mål så nu kommer jag att ta ett nytt kliv framåt och starta om, det man inte dör av blir man starkare av, sägs det inte att livet börjar vid 40 hihi ja då har jag gott om tid att fixa förberedelserna till ett nytt liv, skulle vilja spola fram livet lite och längtar som bara den men mer om det får ni veta tids nog. Men skulle jag inte hitta nåt vettigt jobb så kan jag ju alltid starta eget men vi får se..........Så om ni har abetsgivare som behandlar sin personal felaktigt och bryter reglerna så tveka inte att vända er till ert fack och e man inte med i nåt fack så gå med och ligg steget före om det skulle uppstå nåt problem på arbetsplatsen, stå på er som jag gjorde och var starka. Nog om det nu och över till lite annat.
 
 
 
 
Efter mötet så var igentligen min plan att åka hem och fixa upp fönsterlampan och hänga upp gardiner i sovrummet och i Hampus rum men hade jag åkt hem så hade jag nog slängt mig på soffan för jag har varit så himla trött idag efter en natt med sömnbrist och regnigt väder så jag tog en tågtur till boan isället och shoppade lite kläder till minstingarna och en tröja till mig själv, lite bas grejor till badrummet m m men såååå mycket folk det va men inte så konstigt när det e löning,  jag hittade oxå ett par söta capribyxor men det var så mycket folk så jag orkade bara inte går in och prova, så jag hoppade över dom, boan har ju rea nu så det var verkligen lilla ullared men jag köpte bara det vi behövde och jag orkade inte ens gå och titta på inredningen, det tog tid att ta sig fram och kassorna var långa......när jag väl var klar så gick jag till stationen för att åka hem. Borta bra men hemma bäst, det var skönt att komma hem, kopplade av lite med en kaffe och mös med Hampus sen var det dags att fixa middagen och jag hade lovat Stella att hon skulle få hjälpa till med matlagningen idag och klockan hann bli kväll så hemmafixet får jag skjuta på tills imorgon.
 
 
 
Stolt tjej som lagar spagetti och köttfärssås och jag mer eller mindre guidade henne bara och rörde om lite då och då bara och övervakade det hela, så himla duktig hon e på detta, hon var koncentrerad hela tiden och tyckte det var roligt och gott blev det.
 
 
 
Efteråt så städade jag köket och fixade disken så skönt att vakna upp till ett cleant kök. Sen när ungarna kommit i säng så slängde jag mig på soffan och bara kopplade av men borde gått och lagt mig för länge sen men blev övertrött så det var omöjligt att kunna somna då men nu går ögonen i kors så trött jag e och ska slänga mig på kudden alldelse strax och drömma mig bort nånstans hihi jag kommer nog sova riktigt gott inatt. 
 
 
 
Kram/Linda
Kommentera inlägget här: