Hemljuvligahem

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Nu är vägghyllan uppe på sin nya plats ovanför soffan

Kategori: Allmänt, Vardagsrum

Hej alla fina! Nästan hela dagen har jag bara gått och slöat, energin är ju inte på topp just nu så det tar tid att komma igång men det går sakta framåt iallafall så jag hoppas att ni har överseende med det. Idag har jag fixat med hyllan ovanför soffan som jag berättade om igår, det tar tid att sätta upp den och man vill ju gärna att det ska bli rakt så hålen får ju bara inte bli fel och än en gång så lyckade jag helt på egen hand och här har vi förebilden.
 
 
 
 
Och efter....Ser lite dumt ut och tomt nu när spegeln och byråna är inflyttade i sovrummet, lite tråkiga hål som jag spacklat över och man måste använda sig av mollypluggar om det nu stavas så.....för att få upp nåt på dessa väggarna.
 
 
 
Städat och tomt precis som det ska vara men ska snart inreda mer på hyllan och sen sidan om soffan på den tomma väggen ska jag ordna en fotovägg och en stor golvväxt men måste kolla runt och hitta en tålig växt som klarar alla årstider, kanske en konstgjord hihi men dom e så himla dyra, jaja vi får se vad jag hittar för nåt. Har en stor svart golvkruka, ni vet den som jag hade i uterummet tidigare, den ska jag måla vit och försöka hitta ett fat till den sen måste jag hitta på nåt som krukan kan stå på med hjul för det e ju aldrig bra att ha krukor direkt på golvet och det ska vara enkelt att flytta när jag städar. Sen förhoppningsvis inom några månader så blir det målat här inne men får ta det i tur och ordning så det blir ett projekt som hamnar på listan. Får stå ut med dom spacklade fläckarna ett litet tag till men hellre det än fula plugghål, har några hål till att fixa men alla ovanför soffan är iallafall fixade. Draperiet som ni ser en liten skymt av här intill hobbyrummet ska bytas ut, har redan köpt nytt för flera månader sen men när det finns tid och ork till det så ska jag ta tag i det, måste sy upp längderna och dessa som hänger här nu ska Emil ha i sitt rum. Nu ska jag försöka att få gjort lite till här hemma innan det dax att hålla kväll.
 
 
Kram/Linda
Kommentera inlägget här: