Hemljuvligahem

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Och sen fick vägghyllan ett nytt liv

Kategori: Allmänt, Vardagsrum

Tjenixen! Sitter just nu och myser ner mig i hörnan i soffan det tycker jag att jag förtjänar. Skönt att ha lite ensam tid på kvällen helt för sig själv. Håller på att gå igenom lite papper ni vet det e ju rensning i alla vrå, andra bullar e det nu som gäller och jag håller på lite överallt och det var det jag inte skulle göra igentligen men har inget annat val annars blir vi aldrig klara, kan inte tänka ens när det e rörigt så nu ska jag börja organisera lådor och fixa tre klassiska sälja, slänga och skänka lådor och läsa lite i feng shui boken så att man kommer igång på allvar.
 
 
 
 
 
För några timmar sen så var jag bara tvungen att få till nåt bra till hyllan kunde inte lämna den så tom och tråkig så jag gick till förrådet och kollade ut lite prylar och tog vad jag hade och som kunde passa. Glasbordet kom aldrig ut från vardagsrummet idag men det kände jag på mig att det inte skulle bli av hade det inte varit så tungt så hade jag bett nån av ungarna men får tjata lite extra imorgon igen att det blir verkstad och mindre snack om ni förstår vad jag menar. Imorgon ska jag fortsätta att fixa med inredningen här inne och nu börjar man äntligen att få tillbaka sitt vardagsrum.
 
 
 
Det här fick duga, hade kanske varit snyggare med blockljus. Nä nu ska jag fixa klart det sista med papperna sen får jag ju slänga mig på kudden, vill bara att det ska bli en ny dag så att man kan sätta igång igen.
 
 
Kram/Linda
Kommentera inlägget här: