Hemljuvligahem

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Sex timmar senare efter kuren......

Kategori: Allmänt, Hår

så kändes håret mycket mjukare och lite mer livligare, helt klart skillnad efteråt. Här e mitt hår blött och ni ser så mörk min utväxt e, herregud...... Börjar längta efter en normal hårfärg och faktiskt så e jag lite nervös inför färgningen, det var ju länge sen nu jag var mörk så jag hoppas absolut på ett bra resultat men tror inte det kan bli sämre än vad det e nu.
 
 
Annars så har jag ju fixat lite på hemmafronten, fick upp väggordet och lite foto i sovrummet och fixat smyglist till sladden vid sminkbordet och satt upp min girlang och den blev ganska så fin och passar bra in i sovrummet. Fotona har jag satt upp på väggen utan ramar men det får ni snart se hur jag gjort, måste få tummen ur...och skriva upp måtten så jag inte glömmer det sen när man väl hittar ramar, hahaha ja jag har blivit så himla glömsk nu förtiden, mycket som snurrar runt i hjärnkontoret. Om en liten stund ska jag gå in och lägga mig och försöka sova, det har blivit alldeles för sena eller kan ju faktiskt säga tidiga mornar den senaste tiden nä måste bli lite ändring på det nu så nu får jag avrunda här och gå och borsta gaddarna, pyjamasen har jag redan hoppat i så ni får sova så gott.
 
 
Kram/Linda
 
 
 

KOMMENTARER:

 • Annelie säger:
  2017-07-25 | 14:49:21
  Bloggadress: http://nouw.com/gifta657

  Hallå tjejen,, har kikat runt lite på dina inlägg, wow vilket vardagsrum ni verkar att ha, eller hela huset kanske är stort..??

  Du får ha det bäst och sköt om dig.. vi drar till Kalmar på fredag och kommer hem på måndag igen, sedan kanske det blir en eller två nätter till någonstans på gubbens semester... efter det börjar vardagen på nytt.

  Kramar Annelie

  Svar: Tack vännen! Hoppas allt e bra med dig? Ja både vardagsrummet och huset e ganska stort. Låter som ni har haft det härligt med ert rullande hem så härlig, hade varit mysigt med husvagnssemester ut på camping och bara njuta......Hoppas ni får det mysigt och trevligt i kalmar ja ni kan ju alltid campa på min gräsmatta hihi . Kram på dig och njut nu och hoppas ni får bra väder. Kram
  Hemljuvligahem

Kommentera inlägget här: