HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Trevlig midsommar

Kategori: Midsommar

DĂ„ var det midsommarafton 2017!!!!!🎉â™Ș♬🇾đŸ‡Ș  Hoppas ni fĂ„r en underbar dag.....och en trevlig afton.
 
 
Kram/Linda 

Fullt hus & dags att förbereda inför midsommar

Kategori: AllmÀnt

HÀr inne sover vi för tillfÀlligt och rummen blir inte klara innan midsommar, vi har haft huset fullt med ungdomar och Stella har en kompis som sover över idag sÄ vi tar och mÄlar hennes sÀngram efter midsommar.
 
 
 
Tror ni jag lÀngtar in i det nya sovrummet! Hell yee!!! 
 
 
 
 
 
Vi Äkte ner till badet med tjejerna sÄ dom fick doppa sig, jag Tobbe och Hampus satt och kollade pÄ och efter det drog vi och shoppade lite, nÀr vi kom hem kÀkade vi pizza och sen lekte barnen, vi busade lite i sÀngen och tjejerna lÄtsades dricka red bull (det e saft i burkarna)
 
 
Varit ute i byn och raggat killar hihi.
 
 
 
 
Mitt lilla charmtroll, se sÄ brun ungen blivit en annan skulle fÄ ligga och pressa i solen en hel sommar för att fÄ den fÀrgen.
 
 
 
vÀrldens snÀllaste busunge.
 
 
 
Ska snart krypa under tÀcket för imorgon  stÄr en hel del pÄ schemat, Mannen och grannen ska sticka ivÀg och hÀmta grÀvmaskinen, grannen ska fÄ upp granstubbar och grÀva pool och sen grÀver vi upp vÄran stubbe som jag skulle ha en kruka pÄ men vi tar bort den istÀllet och planar det med grÀs för den e bara ivÀgen. Vi ska inhandla allt inför midsommar och e sugen pÄ att göra en liten fin dukning i uterummet vi blir ungefÀr 11 st sÄ fÄr ju hitta pÄ nÄt sÄ finduken fÄr Äka fram, det ska bli roligt. och sen ska jag ge mina naglar en fÀrgklick och vÀlja ut en outfit till midsommar.
 
 
 
SĂ„ till midsommar blir det fest, hur ska du fira din midsommar?
 
 
Kram/Linda
 

Stellas dörr före och efter och en dröm ska bli sann inom snar framtid

Kategori: AllmÀnt, Hemmafix & Renovering

Klockan börjar nÀrma sig smÄtimmarna och det blir ljust tidigt pÄ morgonen och det e ganska mysigt för nu e det Àntligen sommar sÄ nu sitter jag hÀr och gör mitt första inlÀgg frÄn min nya laptop. Har lÀngtat efter den sÄ nu behöver jag inte köa till tv:n för att kunna blogga lÀngre och mobilen tycker jag har för smÄ knappar och stavar som en krÄka för naglarna slÄr i tvÄ tagenter samtidigt och era bloggar ser sÄ fina ut utan mobilvy pÄ laptopen och pratar man om trÄkiga utseende pÄ bloggen sÄ ska ni kolla pÄ min, ni andra har sÄ fina, fÄr snart ta och börja tÀnka ut ett nytt utseende till headern, sÄ det kommer bli roligare och blogga nu nÀr man kan sitta var som och just nu sitter jag i min myshörna i soffan och skriver till er det e najjjsss mina vÀnner! hihi!! 
 
Hittade en bild dÀr man ser hur dörren ser ut innan jag mÄlade den. Min första dörr jag nÄnsin mÄlat och blev nöjd med resultatet, vitt och frÀscht! Och det var sÄ hÀr rummet oxÄ sÄg ut frÄn början.
 
 
Ni ser linslusen??? vÀrldens charmigaste och snÀllaste hund (bebis) han har jag klippt idag ni ska snart se hur han sÄg ut innan och efter. Ska försöka fÄ till en bra bild pÄ honom ute i trÀdgÄrden.
 
 
SÄ hÀr fin blev dörren och det blev en himla stor skillnad och till det bÀttre.Ni ser den gröna karmen pÄ hallsidan sÄ ser ju hela min hall ut och det kommer jag ta sÄ lite dÄ och dÄ i efter hand sÄ att alla blir vita. 
 
 
Letar efter nytt handtag pÄ nÀtet sÄ nÀr jag hittat det rÀtta sÄ bytas dom ut, vet ni nÄgra bra sidor med snygga handtag sÄ tipsa gÀrna.
 
 
Annars sÄ har jag tvÀttat lite idag oxÄ och bara gÄtt och lullat förutom nÀr jag klippte Harley, har kÀnnt mig slö i dag annars, lite mörbultad efter gÄrdagens aktivitet. Ni som hÀngt med lite i svÀngarna hÀr vet ju att jag var pÄ risk 1;ans kurs och skulle plugga som en galning men jag har inte lÀst nÄt sÄ direkt men va fan nu jÀklar har jag bestÀmt mig att veckan efter midsommar kommer jag att lÀsa varje dag och pausa pÄ helgerna, har satt ett mÄl som jag ska klara av och har lÀst nÄnstans att man ska sÀtta ett datum oxÄ sÄ man blir peppad till att plugga; hur gjorde ni? Jag ska testa att sÀtta ett datum hÀr och nu och det Àr ett datum som har en betydelse men det tillhör ett av mÄlen sÄ det kan jag inte avslöja Ànnu men ni kommer fÄ veta tids nog. Andra november det e fem mÄnader dit och jag hoppas att jag klarar det pÄ dessa fÄ mÄnaderna. Hur lÄng tid tog det för er innan ni fick körkortet??? Min bil stÄr och vÀntar pÄ mig, jag lÀngtar tills jag har kortet dÄ ska jag ut och köra "helt sjÀlv" Nu ska jag slÀnga mig pÄ kudden för nu börjar morgonfÄglarna att kvittra. 
 
 
 
Kram/Linda