HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Första kuren med kokosoljan och rosa naglar

Kategori: Hår, Naglar

Hej mitt i natten! Ligger i sängen och ska strax släcka men var bara tvungen att kika in här snabbt och berätta hur min första kur blev med kokosoljan, skulle ju uppdatera om det sen om några veckor men första resultatet blev märkbart så ni får en uppdatering i stället för varje kur. Vet inte hur många kurer jag lär behöva i mitt hår men jag kör på tills jag tycker det känns bra och sen kommer jag köra den efter behov om den nu håller måttet. Blev faktiskt överraskad, ja jag var lite skeptisk i början men har läst så mycket bra om den och tänkte ge den en chans. Mitt hår kändes alltid lite sträft efter en tvätt men efter kuren så kändes håret redan lite mjukare. Det e fortfarande frissigt och lite torrt men det blev lite mjukare och känns lite mer luftigare än innan. Så en tumme upp för det. 
 
 
Så här gjorde jag: tvättade håret som vanligt med schampoo, under tiden satte jag burken i varmt vattenbad sen masserade jag in oljan i fuktigt hår, oljan smälter snabbt vilket e en bra fördel. Har läst att den e mer intensiv när håret e torrt men jag vill testa mig fram på både blött och torrt hår och sen vill jag helst göra det på rent hår.  Det sägs även att den är som mest intensiv om man har den över natten. När jag hade masserat in oljan så var det bara på med påsen och vänta.... fräsch kokosdoft, jag tycker att den påminner om bounty choklad.
 
Glad och förväntansfull har jag en willyspåse på huvudet, såg lite roligt ut så jag satte på turbanen sen satt jag och njöt i trädgården avbröt kuren efter fyra timmar för jag ville se om det blev nån skillnad, jag tvättade håret med schampoo efter för det blir ganska så fettigt av oljan och avslutade med lite balsam, bilden ovan är håret fortfarande lite fuktigt och ändå när jag skämde bort håret lite så passade jag på att snygga till naglarna lite oxå.
 
 
 
 
 
Sovgott alla finisar! Kram/Linda
 

KOMMENTARER:

 • Annelie säger:
  2017-06-12 | 05:36:41

  Härligt att du kände skillnad redan efter första gången. 🤗
  Riktigt snygga naglar och en läcker färg.

  Ha nu en så bra måndag som du kan ha det..// Kramar Annelie

  Svar: Tack vännen! Ja vi får se om den håller måttet om några veckor. Du får oxå ha en fortsatt bra måndag. Kram
  Hemljuvligahem

 • Amanda Jona [FOTOGRAF] säger:
  2017-06-12 | 08:46:34
  Bloggadress: http://amandajona.se

  Låter som en riktigt spännande kur, haha! :)

  Svar: Ja lite grann faktiskt men jag ropar inte jippi ännu för produkter kan vara bra i början men i längden visat sig mindre bra så vi får se om några veckor om den håller måttet. Kram
  Hemljuvligahem

Kommentera inlägget här: