HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Fredagsmys med barnen och en lång promenad i skogen

Kategori: Allmänt

Hej alla fina! Har ni det varmt hos er?? Vi har haft det jätte varmt här så man knabbt kunnat vara inne så vi har varit ute en hel del, så därför har det varit lite blogg tystnad här ett par dagar, barnen har badat varje dag och igår tog jag oxå och doppade mig, vi hade ena grannen med oss så vi spelade volleyboll och jag simmade några längder så idag känns det i kroppen kan jag säga, mörbultad haha måste komma igång på riktigt med träningen, blev så himla trött efter all aktivitet på badet. Renoveringen har gått sakta framåt, väggarna och dörren i Stellas rum e klara och jag har fått upp gardinstänger och hissgardinen, tycker det e lite för varmt att hålla på med renovering nu, känner att jag inte orkar hålla lika snabbt tempo när det e så varmt och klibbigt men rummen går sakta framåt och det får ta den tiden den tar eftersom vi är ute mycket. Och som man säger det finns inga dåliga väder så i fredags när mannen var i danmark på personalfest så mös jag och barnen lite, Emil ville laga maten så vi åt en tidig middag och senare så fick jag och Stella ett ryck och tog hundarna en tur till skogen i ösregnet, det var inte kallt men ack som det regnade men det var ändå mysigt och hundarna älskade det.
 
 
Emil lagade köttfärs med pasta och det blev så himla gott, min påg e duktig på matlagning och roligt att han har ett så stort intresse.
 
 
 
 
 
Dyng blöta men lika lyckliga för det.
 
 
 
 
 
Lite träning med hundarna.
 
 
 
 
 
En lång runda, skönt och svalt för hundarna.
 
 
 
 
 
På vägen stannar vi alltid till och klappar hästarna, vi har både tjurar, hästar, kor, gätter m m och barnen tycker denna långa rundan e lika roligt var gång.
 
 
 
 
 
Dessa ser så roliga ut vi bäääääade till dom men dom stod bara och glodde på oss hahaha.
 
 
 
 
 
Så söt det lilla fölet e, lite som bambi på hal is.
 
 
 
 
 
Men vår skog e såååå vacker och det e så avkopplande att promenera här.
 
 
 
 
 
Älskar naturen för den kan verkligen bjuda på vackra ögonblick.
 
 
 
 
 
 
 
Blött och lerigt men det skiter vi i hihihi.
 
 
 
 
 
Efter skogsrundan blev det mjukisbyxor och mys med barnen framför tv:n. Man sover riktigt gott efter en sån här runda. Nu får jag ta tag i mig själv och få nåt gjort här hemma och kikar in lite senare och visar hur dörren blev. Ni får ha det gött så länge.
 
 
Kram/Linda
Kommentera inlägget här: