HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Lasse Åberg och nu har vi börjat fixa rummen

Kategori: Allmänt, Inredning & Inspiration

För ett tag sen fick mannen några Lasse Åbergs glas av en kollega som stått i hobbyrummet i en kartong nerpackade nu ett tag så jag tog tag i att packa upp dom idag, så fina! För många år sen så hade jag Åbergs tavlor och tanken var att samla hela serien men tydligen så tappade jag intresset för tavlorna så jag kom inte så långt men nu när vi fick dessa öl och snapsglasen i dessa härliga motiv så kanske skulle börjat samla på hans glas. 
 
 
 
 
Bland dessa så kommer nog detta bli min favorit!
 
 
Nu är dom diskade och insatt i skåpet och redo att användas.
 
 
Vädret har ju inte varit så grannt idag så det blev hemmafix inside today!!! Yeehhh nu har vi satt igång med rummen och idag hann vi med en hel del, tanken var att fixa väggarna idag bara men vi tömde hela rummet istället, väggarna är spacklade och behöver nog en gång till imorgon. Vi har flyttat in oss i hobbyrummet så länge. Dörren till rummet ska slipas och få sig en omgång med färg imorgon. När Stellas sänggavel ska målas så vill hon vara med och hjälpa då och jag blir glad när barnen engagerar sig vilket dom gör just när vi kommer till hemmafix, dom har nog ett litet intresse för hemmafix och inredning minsann ändå. Duktiga och bra smak har dom oxå. Man blir stolt! Nu ska jag krypa ner så jag får några timmar, längtar redan tills imorgon då hemmafixet fortsätter.
 
 
Nattikram/Linda

KOMMENTARER:

 • Annelie säger:
  2017-06-13 | 05:44:48
  Bloggadress: http://gifta6570.blogspot.se

  Ååååå, så skojj att ni redan börjat så rejält där hemma (igen, fniss).
  Alltid roligt att få se ert före och efter.
  Men, jag blir samtidigt lite smått avis,,, jag vill också kunna.
  Visst, vi kan göra som vi vill här, så länge som vi bor här. För skulle vi flytta någon gång, så är det bara vi målar om allt till vitt.
  Men, vi har inte kommit för något ännu.
  Jag skulle vilja ha vitt i sovrummet,,, eller i alla fall en ljusare färg. Eftersom vår möbel runt sängen tar så mycket ljus.

  Fräck att få dessa glasen,, de är ju inte billiga att köpa.

  Ha det bäst vännen och sköt om dig.. // Kramar Annelie

  Svar: Tack vännen det glädjer mig att du tycker det e roligt att följa våra projekt. Vill du måla om i ditt sovrum så tycker jag att ni ska köra på, man ska ju trivas. Jag tycker oxå att glasen e fräcka och priset e väl mycket för ett glas kan man tycka men dom e så snygga. Du får oxå sköta om dig och hoppas att du får en fortsatt bra dag. Kram
  Hemljuvligahem

Kommentera inlägget här: