HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Nu har man en 15-åring i huset

Kategori: Allmänt, Blandade högtider

Igår var det inte vilken dag som helst utan en speciell dag då Emil tog ett nytt steg in i vuxenlivet, min påg har blivit stor och snart vuxen, tiden springer snabbt, jag tyckte han var så liten förra året men med ett skutt i längden med några storlekar efter sommaren och såg helt plötsligt vuxnare ut. Jäklar det gick snabbt. Han e en charmig och omtänktsam kille och omtyckt i skolan, han har många vänner och en kille man bara kan tycka om. Stolt över han.
 
Vi käkade gott och han ville ha dajmtårta så efter det åkte vi till badet
 
Emil är glad efter all uppvaktning i skolan och hemma och nöjd med dagen....titta på han, ser hur nöjd ut som helst.....hihihi.
 
 
 
Långskånken hihi älskar dig ❤
 
 
 
Två linslusar som badar. Hampus o Oliver stod vid kanten och hade lite kul med vattenslangen. Mina ungar roar en lätt hahaha
 
 
 
Ohojjjj!!! Åkte hem med nöjda och glada ungar. Imorgon tänkte jag visa er hur sovrummet blev efter målningen....nu innan bytena och Stella vill ha färgen kvar så jag ska börja med att ta ner prylarna och snygga till hålen och färgen e jättemysig, hennes nya chabbi chic spegel kommer att göra sig jätte fin i det nya rummet, det kommer bli fint.
 
 
Kram/Linda

KOMMENTARER:

 • Annelie säger:
  2017-06-09 | 05:42:32

  Grattis i efterskott till sonen.
  Mysigt det låter när du skriver såå gött om din son.

  Min son var också helt underbar tills han var 12 år och kom in i förpuberteten... *H.J.Ä.L.P*

  Men, nu är han 24 år och lika goo... <3

  Trevlig Helg.. // Kramar Annelie

  Svar: Tack vännen! Han är en riktig charmör....håller med lite att när dom kommer in tonåren så sprudlar hormonerna lite åt höger och vänster men som tur e så är det övergående. Hihi. Kram
  Hemljuvligahem

 • Amanda Jona [FOTOGRAF] säger:
  2017-06-09 | 09:43:51
  Bloggadress: http://amandajona.se

  Stort grattis till honom! :)

  Svar: Tackar 😁 Kram
  Hemljuvligahem

Kommentera inlägget här: