HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Så här e det stereohyllan ser ut

Kategori: Allmänt, Uterum

Idag är det tvättedag och jag e glad att jag har en stor tvättstuga, har råkat bli en liten samlingsplats i ena hörnan på bänken som blev till när man höll på överallt samtidigt, sånt som man inte visste riktigt var man skulle lägga då men det får bli ett projekt för sig själv lite längre fram, där ska målas, rensas och inredas lite. Men så skönt att ha en dörr som man kan stänga.....lite mer planering fram över e att ta bort den gammla oljetanken i pannrummet och göra om det till ett litet träningsrum som e önskemålet från alla i familjen men det blir ett projekt som blir bland dom sista rummen, önskar att jag kunde trolla hihihi. 
 
 
Över till lite annat! Singerskivan har äntligen härdat så nu e krukan tillbaka på sin plats igen. Och färg kan göra så mycket.
 
 
Igår när jag fixade med sladdarna vid stereohyllan och när jag skulle in i verkstaden och hämta en smyglist så kom jag på att vi använt dom till nåt annat, attans oxå måste köpa fler så det blev inte helt klart där. Kommer snyggare bilder sen på den när det e fixat och sen ska där stå en klängväxt uppe på men så här ser det ut nu.
 
 
 
Skulle igentligen klä sidorna men är det ett hemmabygge så får det se ut som ett oxå. Sladdar e bland det värsta jag vet, så gräsligt det ser ut när sladdarna syns men det blir snart ett minne blått. Gammal stereo som varit farmors men man ska ju inte döma utseendet för det e banne mig krut i den lille skiten och lite speciellt när det just har varit farmors.
 
Hoppas att ni får en fortsatt trevlig lördag!
 
 
Kram/Linda
 

KOMMENTARER:

 • JUNITJEJ säger:
  2017-06-03 | 18:04:25
  Bloggadress: http://www.junitjejen.se

  Snyggt!

 • Amanda säger:
  2017-06-03 | 19:33:49
  Bloggadress: http://mandasdiary.devote.se

  Så fint du har det <3

 • ullie säger:
  2017-06-03 | 23:07:44
  Bloggadress: http://weberskold.blogg.se/

  åhh men kommer ändå bli super fint med list oxå
  va fint bordet blev säger som du helt otrligt att färg gör så mycket vi ser bara på våra utemöbler o allt ditt wow skillnad
  http://weberskold.blogg.se/2017/january/interior-decoration.html
  här ser du hur den ser ut egentligen har bara dragit ett tyg över nu men vill ju ha fint med knapparna det är de som ska fram avskyr denna ljungrosa usch . under sovrum ser du oxå ett tag hade ja beige men textilfärgen ja ska måla me går inte få i beige utan svart vit eller grå typ eller orange gul va det va ha ha nä men så då tänkte ja ändå att svart inte o vit är fint men vill ändå ha färg då ja haft vit men ja ja får se när ja ska måla om i sommar nu
  kramar o fin söndag lååångt inlägg svar det blev =)

 • Sabina, mamma till 3 säger:
  2017-06-04 | 00:25:53
  Bloggadress: http://saabiina.blogg.se

  Åh fytusan så fint! :O :D

 • Annelie säger:
  2017-06-04 | 06:31:05
  Bloggadress: http://gifta6570.bloggplatsen.se

  Ja, man ska absolut inte slänga den äldre elektroniken. Är det en extra högtalare ni har uppepå..??

  Håller med dig,, gillar inte heller sladdar,, men i vårt sovrum är det MASSOR sladdar, som är svåra att gömma också. *suck*

  Ha nu en riktigt fin söndag.. // Kramen Annelie

  PS. Gjorde otroligt mycket med den stora gröna växten på Singer-bordet. DS.

 • MoaKandelin säger:
  2017-06-04 | 12:44:11
  Bloggadress: http://moakandelin.devote.se

  Fint :)

 • Sussi säger:
  2017-06-05 | 17:55:40
  Bloggadress: http://nouw.com/enkelthemma

  Hemmabygge är oftast dom bästa byggena. Jag gillar när det syns att saker är gjorda för hand. Nu menar jag inte att det ska vara slarvigt och fult men gärna lite speciellt ;) Det blir mer personligt då. Oftast. precis som med radion finns det en historia bakom hur det blivit som det blivit..

  Svar: Du tänker likadant som jag. Kram
  Hemljuvligahem

Kommentera inlägget här: