HEMLJUVLIGAHEM

En blogg om mitt hem, min vardag och det lilla extra!

Stellas dörr före och efter och en dröm ska bli sann inom snar framtid

Kategori: Allmänt, Hemmafix & Renovering

Klockan börjar närma sig småtimmarna och det blir ljust tidigt på morgonen och det e ganska mysigt för nu e det äntligen sommar så nu sitter jag här och gör mitt första inlägg från min nya laptop. Har längtat efter den så nu behöver jag inte köa till tv:n för att kunna blogga längre och mobilen tycker jag har för små knappar och stavar som en kråka för naglarna slår i två tagenter samtidigt och era bloggar ser så fina ut utan mobilvy på laptopen och pratar man om tråkiga utseende på bloggen så ska ni kolla på min, ni andra har så fina, får snart ta och börja tänka ut ett nytt utseende till headern, så det kommer bli roligare och blogga nu när man kan sitta var som och just nu sitter jag i min myshörna i soffan och skriver till er det e najjjsss mina vänner! hihi!! 
 
Hittade en bild där man ser hur dörren ser ut innan jag målade den. Min första dörr jag nånsin målat och blev nöjd med resultatet, vitt och fräscht! Och det var så här rummet oxå såg ut från början.
 
 
Ni ser linslusen??? världens charmigaste och snällaste hund (bebis) han har jag klippt idag ni ska snart se hur han såg ut innan och efter. Ska försöka få till en bra bild på honom ute i trädgården.
 
 
Så här fin blev dörren och det blev en himla stor skillnad och till det bättre.Ni ser den gröna karmen på hallsidan så ser ju hela min hall ut och det kommer jag ta så lite då och då i efter hand så att alla blir vita. 
 
 
Letar efter nytt handtag på nätet så när jag hittat det rätta så bytas dom ut, vet ni några bra sidor med snygga handtag så tipsa gärna.
 
 
Annars så har jag tvättat lite idag oxå och bara gått och lullat förutom när jag klippte Harley, har kännt mig slö i dag annars, lite mörbultad efter gårdagens aktivitet. Ni som hängt med lite i svängarna här vet ju att jag var på risk 1;ans kurs och skulle plugga som en galning men jag har inte läst nåt så direkt men va fan nu jäklar har jag bestämt mig att veckan efter midsommar kommer jag att läsa varje dag och pausa på helgerna, har satt ett mål som jag ska klara av och har läst nånstans att man ska sätta ett datum oxå så man blir peppad till att plugga; hur gjorde ni? Jag ska testa att sätta ett datum här och nu och det är ett datum som har en betydelse men det tillhör ett av målen så det kan jag inte avslöja ännu men ni kommer få veta tids nog. Andra november det e fem månader dit och jag hoppas att jag klarar det på dessa få månaderna. Hur lång tid tog det för er innan ni fick körkortet??? Min bil står och väntar på mig, jag längtar tills jag har kortet då ska jag ut och köra "helt själv" Nu ska jag slänga mig på kudden för nu börjar morgonfåglarna att kvittra. 
 
 
 
Kram/Linda
 
Kommentera inlägget här: